TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 31 de març del 2011

Calçots arrebossats amb tempura


https://enrocalacuina.blogspot.com/2011/03/salsa-per-calcots-i-per-tot.html

Ingredients
Calçots ( que ja tindrem cuits i nets )
Farina de tempura
Aigua molt freda
Sal
Pebre
Salsa per calçots
Oli de oliva per fregir els calçots


Preparació
Preparar la tempura,...posarem la farina en un bol i  afegir poc a poc l´aigua mentre remenem , ens te que agafar una textura lleugera i reservar a la nevera una estona, doncs te que quedar molt freda


 Ara escalfar el oli en una paella , mentre condimentar amb sal i pebre els calçots i passar-los per preparat de tempura, fregir i escórrer sobre una reixeta.


Posarem en un plat acompanyats amb una mica de salsa de calçots, deliciosos 


Bon profit


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

50 comentaris:

  1. Guau que bons, mai els he tastat així pero han d'estar boníssims !!! Gràcies per l'idea.
    Petonets

    ResponElimina
  2. L'altre dia varem menjar això mateixa un restaurant de BCN i ens van clavar 18€, i creu-me ELS TEUS TENEN MOLT MILLOR PINTA...
    petons gastronòmics

    ResponElimina
  3. Hola Susanna!! no s'ha m'havia acudit fer els calçots en tempura. Ho provaré.

    Un petonet

    ResponElimina
  4. que ricura ¡¡¡
    que lastima que por aqui no se encuentren ¡¡
    o sera que no he buscado bien

    un beset

    ResponElimina
  5. Susanna!!! que bonissims!!! i de temporada total!!!
    Amb la mort del meu portatil vaig perdre les fotos d'uns cosins germans dels teus!!! ;-)
    Un petonas bonica!

    ResponElimina
  6. que pena que yo no como frituras, porque esto tiene una pintaaaaa, tremenda!!!

    ResponElimina
  7. L'any passat els vaig fer d'aquesta manera i puc dir que estàn boníssims.
    Petons reina.

    ResponElimina
  8. Molt bona idea aquesta de menjar calçots arrebossats amb tempura, me l'apunto!

    ResponElimina
  9. Que buenisimo tiene que estar!!!! y mojando en su salsita mas todavia......

    ResponElimina
  10. Yo me apunto tambien esta porque los calcots son deliciosos, besito, alex

    ResponElimina
  11. diosssss me estoy imaginando el crujir del rebozado al darles un ñasko a esos calÇots y me se hace la boca agua!!!!! de miedo!!!!

    ResponElimina
  12. Hola preciosa, se ve deliciosisisimo.
    te mando mil besos.

    ResponElimina
  13. aixi estan molt bonssssss,mare meva jo no pararia de menjar jajaj petons

    ResponElimina
  14. De esta forma tan rica nunca los he probado, así que tomo nota

    Abrazos y buen fin de semana Susanna

    ResponElimina
  15. Así en tempura no les he tomado, tienen que estar muy ricos. Me gustan.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  16. Hola Chus, guapa tu

    Nena que contenta estoy de verte en activo, re-bienvenida....

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  17. Hola Tito, guapo tu

    a los mios es como más les gustan, en esta versión quedan de 10

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  18. Susanna, t'arriben els meus comentaris????? Es que mai apareixen!!! NO entenc que passa...
    Un petonas

    ResponElimina
  19. Me encantan los calçots, pero nunca los he tomado rebozados, pero igualmente estarán deliciosos.

    Besos,

    ResponElimina
  20. Hola Suny, guapa tu

    a los mios es como más les gusta, tiernos por dentro y crujientes por fuera

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  21. Hola Amparo, guapa tu

    a los de casa es como más les gustan los calçots

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  22. Hola Espe, guapa tu

    je,je, ya somos dos, es fantástica, es mi sistema de rebozar preferido, ligero, nada aceitoso y crujiente..hummm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  23. Hola Sònia, guapa tu

    crec que si, ara miraré, es que en tinc per passar, porto uns dies una mica complicats,...

    però si no sorten, tu saps que t´estimo igual, je,je

    mil petonets ,maca, Susanna

    ResponElimina
  24. Desde que probé los calçots hace un par de semanas con esa salsa romescu no los he olvidado, por dios, que ricos en la brasa, y ahora en tempura me imagino que igual o más rico aún.
    Besos

    ResponElimina
  25. Hola Javier, guapo tu

    yo será que soy "muy fina", los prefiero así, limpios, no se ensucias las manos, y con este toque crujiente, hummm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  26. Hola Susana, guapa tu

    pues inmagina peladitos , limpios, sin ensuciarte las manos y cruxientes con la salsita...hummm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  27. Estupenda cocina de fusión. Un besote.

    ResponElimina
  28. Hola Su, guapa tu

    y que ricos así, limpios y crujientes, ( yo los prefiero de este modo )

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola Anna betulo, guapa tu

    veritat que sí ?,...nets i pulits,..nyam nyam

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  30. Buenísimos!! yo los acabo de subir hechos al horno.
    Petonets

    ResponElimina
  31. Hola Sole, guapa tu

    con la tempura los alimentos no quedan para nada grasientos, por si quires probar...je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  32. Hola Alex, guapa tu

    prueba así y seguro que repites,..para mi se comen mejor que de la manera clásica

    buen fin de semana i mil petonets Susanna

    ResponElimina
  33. Hola Teresa, guapa tu

    pues tengo que decirte, que sí, que están divinos así

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  34. Hola Visc a la cuina, guapa tu

    doncs fes la prova , segur que t´agrada molt,...jo des de que vaig descobrir la tempura,..o entempuro tot...je,je, molt millor que el arrebossat normal, més lleuger i gens gras

    mil petonets Susanna

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  35. Hola Sònia, guapa tu

    nena mira ja ha sortit, es que encara estava a la "caixa"...je,je, es una pena quan es perd informació, fes cd´s,.....

    Per tant ja saps que están molt bons,..je,je

    mil petonets macas, Susanna

    ResponElimina
  36. Hola jm, guapa tu

    doncs tu proba i segur que repeteixes

    mil petonets, Susanna

    ResponElimina
  37. Hola La Mami, guapa tu

    igual puedes encontrar como más fácil en grandes superficies,...

    mientras, mil petonets Susanna

    ResponElimina
  38. Hola com gat i gos, guapa tu

    Això es el que t´empre.ya, que a sobra pages car i no et veus ben servit....

    puc garantir que així queden super bons
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  39. Hola Lily, guapa tu

    encantada de que t´agradi la proposta, segur que triunfaràs,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  40. Hola Bulma, guapa tu

    ya los he visto y que pinta...hummm

    por cierto tu salsa de calçots es diferente a la mia, yo no le pongo pimiento,..por lo que con permiso me la he anotado para probarla, grácias por compartirla

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  41. Hola Agnès, guapa tu

    doncs si, tens tota la raó , que bons , a mi es com més m´agraden

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  42. Hola Susanna,
    Fa pocs dies que els vaig menjar així i són una meravella.. i amb la seva salseta que bons! Petons

    ResponElimina
  43. Hola Cuina de L´Eri, guapa tu

    a mi es com més m´agraden..je,je, nets i sense embrutar-te les mans

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  44. Vengo a entregarte un premio qué me hace mucha ilusión que tengas, es el Indalo de Diamante, después se lo puedes entregar a otro blog que sea relacionado con la cocina y que tenga más de 500 seguidores.
    Aquí te dejo el enlace para que lo recojas.
    http://cocina-trini.blogspot.com/search/label/Premios%20Platino%20y%20Diamante

    ResponElimina
  45. Que aspecto más bueno tienen!! las verduras en tempura me gustan, pero para conseguir estas por aquí lo veo díficil, no he visto nunca, besos

    ResponElimina
  46. Aquet mateix dilluns en varem menjar un bon plat dels que varen sobrar de la calçotada del diumenge, es una forma deliciosa d’aprofitament
    Petons

    ResponElimina
  47. Quina manera mes original de preparar els calçots, tenen una pinta que nyam nyam.

    ResponElimina
  48. Hola Donibaneko, guapa tu

    segur que t´agradaràn molt,...a més mans netes, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  49. Hola Sión, guapa tu

    a casa es com més agraden, nets i pulits, amb les mans netes, ..je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...