Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 28 de març de 2011

Salsa per calçots .....i per tot


Aquesta recepta esta dedicada a una persona molt especial i estimada que es diu ANNA MARIA GN


Ingredients
2 kg. de tomàquet madur
2 cebes
2 caps d´alls
6 nyores
200 grams avellanes torrades i picades
200 grams ametlles torrades i picades
2 llesques petites de pa sec remullades amb vi ranci
1 cullerada petita de sucre
Sal
Pebre
500 grams de oli d´oliva

Preparació
Deixar  les nyores en remull en aigua calenta  mínim 1/2 hora, treure la carn i reservar.

Rostir al forn els tomàquets , els caps d´all i les cebes, deixar refredar ,  pelar els tomàquets i treure les granes, pelar les cebes i els alls,

Posar a la batedora o Thermomix, tots els ingredients ( menys el oli ) i triturar , ara afegir cop a cop el oli sense deixar de batre, ens te que quedar una salsa amb cos, rectificar de sal i pebre si es necessari.

Aquesta salsa esta deliciosa amb calçots, peix, carn, amanides, pasta,.....amb tot....hummmm

* Es pot guardar a la nevera dins de un pot de vidre amb tapa.

Bon profit.

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...