Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 2 de març de 2018

Arròs ràpid a la cassola amb calamar i cloïsses de llauna



Sempre és important tenir el rebost assortit de productes que la caducitat no sigui immediata, en cas d'emergència ja sigui per presses, malaltia, mal temps, podem gaudir d'un bon plat calent sense problemes, ... i aquesta és una bona proposta amb un resultat de 10

Ingredients
Calamar en conserva ( en oli o al natural )
Cloïsses en conserva
Tòmaquet fregit
Ceba
Alls
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Aigua o brou ( que ja tindrem calent )
Arròs
Un raig de vermut blanc sec ( o vi )

Preparació
Sofregir la ceba tallada petita amb uns grans alls sencers, despres regar amb un raig de vermut blanc sec i afegir el tomàquet, deixar reduir, condimentar amb sal i pebre al gust.

Un cop s hagi reduit, i posarem el calamar i les cloïsses, remenar i afegir l´arròs, seguidament l´aigua o brou, coure uns 15 minuts ( o el temps que indiqui el fabricant )....i ja tenim un ràpid arròs a la cassola que i canten els angels.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...