Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 26 de maig de 2017

Aletes de pollastre a la cassola amb bolets i prunes



Ingredients
Aletes de pollastre (també podem utilitzar un pollastre sencer i trossejat)
Unes fulles de llorer
Ceba
Tomàquet
Un cap d'alls
Oli d'oliva
Prunes
Bolets
Sal
Pebre
Un got de vi blanc

Preparació
En primer lloc posarem els prunes en un bol amb aigua calenta i deixarem que s´hidratin.
 
Mentre daurarem les aletes en una paella amb oli d'oliva, les retirem i repetim l'operació amb els bolets, sofregir una mica i els reservem.

En el mateix oli sofregirem la ceba tallada petita i el tomàquet ratllat juntament amb un parell de fulles de llorer i el cap d´alls, despres afegirem al sofregit el pollastre i els bolets,  així com el got de vi blanc que tenim reservat, barrejar tot i deixarem coure a foc mitjà / lent una estona, assaonat amb sal i pebre al gust, al final i posarem les prunes hidratades i ben escorregudes.

És un plat que pot preparar-se amb antelació i només escalfar l'últim moment abans de servir, encara està més gustós.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...