Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 29 de març de 2015

Nyoquis ( gnoccchi ) amb pernil dolç, pastanaga i api


Ingredients
Nyoquis
Tomàquet fregit
Alls picats
Pastanaga
Api
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Pernil dolç tallat a daus
Un raig de vi blanc

Preparació
Sofregir la pastanaga i l´api tallat petit, quan ja estigui quasi a punt i afegim els alls i els daus de pernil dolç, tot seguit el tomàquet i un raig de vi, deixar reduir.

Mentre bullir la pasta seguin les instruccions del fabricant.

Un poc la pasta estigui a punt, escórrer ( reservar un vas de l´aigua de cocció )  i abocar amb el sofregit junt amb el vas d´aigua que hem reservar, barrejar tot, deixar uns minuts més al foc fins que l´aigua ens quedi espessa, queden molt melosos.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...