TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 15 de setembre del 2014

6è. Aniversari, Menja de bacallà 15.09.2014


Fa uns dies vaig rebre una trucada sorpresa que em va fer molta il · lusió a més, .................. era en Josep de Menja de bacallà, que enguany celebra el seu 6è aniversari de blog, i ens convidava al meu marit i a mi , a la Sion i al seu marit en Miquel del blog Fem un mos, a un sopar de celebració amb la seva parella la Teresa, i el seu pare el Sr Francisco

He de dir que va ser una vetllada entranyable i familiar, semblava que tots ens coneixiem de tota la vida, a més amb final de festa musical a l´hora del postres, doncs en Josep ens va delectar amb el seu acordió,  i que be que sap tocar !!


Per fer-vos "dentetes" aquí  els detallo el Menú que va preparar en Josep amb tant d'amor



                                 Pastis de formatge fresc




Una nit perfecta, d'aquestes que et deixen un molt bon sabor de boca en tots els aspectes, tant ell com la seva família, com en Miguel, com la Sion .. per molts anys a Tots plegats i en especial al Blog Menja de bacallà pel seu 6è aniversari.

Mil petonets d´en Francesc i la Susanna

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...