Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 17 de setembre de 2013

Fideus xinesos amb saltat de pastanaga ( Ideal carmanyola )



Obrim aquest nou espai per compartir plats de carmanyola/tupper, per totes aquelles persones que treballen fora i no poden anar a menjar a casa, desitjant que pugui ajudar a donar idees noves i gaudir d´un bon àpat.

Ingredients
Sal
Pebre
Pastanaga ratllada
Oli d'oliva
Alls picats

Preparació
Coure els fideus seguint les instruccions del fabricant.

Mentre s'hidraten, salteu en una paella la pastanaga ratllada condimentada de sal i pebre, a mitja cocció afegir els alls picats, (no abans que se'ns cremarien) , barrejar amb els fideus, saltar uns minuts a la mateixa paella  i a la carmanyola.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...