Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 9 d’octubre de 2012

Hamburguesa de vedella farcida de formatge


Ingredients 
Carn picada de vedella
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Formatge cremòs a llesques

Preparació

En un bol posarem la carn que condimentarem amb sal i pebre al gust, barrejar be i deixar reposar una estona a la nevera.


Farem porcions de carn segóns les mides que desitjem que siguin les hamburgueses, amb l´ajuda d´ un aparell per fer hamburgueses anirem agafant porcions de la mescla i les anirem formant, ( posarem la meitat de la carn, ara una llesca de formatge cremòs i taparem amb l´altre meitat de la carn que tenim reservada) apretar que ens quedin compactes, si no tenim  un aparell, podem anar formant petites boles de carn que desprès aixafarem amb cura o un cercle d´emplatar,  les embolicarem amb film transparent i guardar a la nevera fins el moment de cuinar-les.

Fer-les a la planxa amb unes gotes d´oli d´oliva fins que ens quedin daurades pels dos costats, si son gruixudes va molt be de posar-les uns minuts al microones, tapades amb film , així s´acaven de fer i no ens queden reseques, al contrari, queden molts meloses per dins, acompanyar del que ens vingui de gust, ceba, pebrot, salsa de tomàquet, amanida, patates braves....


* Fer especial atenció amb la sal, ja que el formatge en porta.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...