TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 13 de setembre del 2012

Pastís genovés de cacau amb cobertura de xocolate




http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=157
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=161
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=159

Ingredients per la base del pastís
200 grams de farina
150 grams de sucre
50 grams de cacau pur ( Tipus Valor )
6 ous
( no porta pas cap tipus de llevat )

Preparació
Batre els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa, afegir la farina i el cacau tamisat junt.

Fornejar a temperatura moderada (170 º) en un motlle engreixat i enfarinat, uns 25 a 30 minuts, segons forn i tipus de motlle ( aquest motllo es de 20 cm )

Desmotllar i refredar sobre una reixeta.
* * * * * * * * * * * *
Ingredients per la cobertura de xocolate
Mantega a temperatura ambient ( pomada )
Xocolate negre de cobertura de qualitat
Adors varis per engalanat el pastís acabat ( opcional)

Preparació
Posarem al bany maria en un cassó la xocolate trencada a trossets amb una cullerada de mantega toba, remenar fins que ens quedi desfeta del tot, retirar del foc sense deixar de remenar i esperar que es refredi una mica, cobrir el pastís i engalanar al gust.

* Si es desitja també es pot farcir de nata, melmelada....( a casa els i agrada així )
Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

4 comentaris:

  1. Mmmmmmmmmmmm!!! Quin aniversari més dolç i exquisit!!! I la presentació és molt festiva! Tot plegat una creació genial Susanna...

    ResponElimina
  2. que boo!!! t'ha quedat amb una pinta fantastica!! petons

    ResponElimina
  3. Ooooh, moltes gràcies maca! El Xavi està encantat amb aquest super pastís!
    Moltes gràcies per participar
    Petons
    Sandra

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...