Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 15 d’octubre de 2011

Coquetes ( tortitas ) de farina farcides de formatge i gall d´indi
















Ingredients
Coquetes de farina ( Tortitas )
Ous
Oli d´ oliva
Sal
Formatge cremós ( port ser lleuger )
Pit de gall dindi o pernil dolç
Salsa barbacoa, per acompanyar ( opcional )
Amanida ( també opcional )

Preparació
En primer lloc em de tenir ja amb antelació tots els ingredients preparats, doncs es un plat molt ràpid de fer, i no poder perdre temps per buscar-los.

Posar un paella a foc baix  NO posar-hi cap tipus de greix i deixar que s´escalfi, mentre agafar les coquetes de farina d´una a una les remullarem sota la aixeta  per hidratar-les i  les anirem  escalfàn  per les dues cares.

Escalfar el forn a 190 graus ( farem servir el grill )

Mentre farem les truites de un ou per coqueta, i a mida que tenim les coques calentes les muntarem , jo les poso per aquest ordre, truita+ pernill+ formatge, embolicar i creuar amb un palet de fusta perquè aguantin la forma i així fins acabar amb totes les coques.

Les posarem a una safata de forn, amb un pinzell pintar amb oli d ´oliva per sobre i gratinar-les uns minuts, tenen que agafar color, retirar els palets de fusta un cop tretes del forn.

Servir calentes acompanyades de una bona amanida i si es vol amb una mica de salsa barbacoa ..

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets , Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...