Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 27 d’octubre de 2011

CIGRONS AMB ARRÒS, BOLETS I GAMBES
















Ingredients
Cigrons bullits ( poden ser de pot)
Arròs bullit espès
Oli d´oliva 
Sal
Pebre
Un pot de sofregit de tomàquet
Bolets assortits ( congelats de La Sirena), doncs frescos ara es força complicat
Gambes arrosseres 
Aigua o brou

Preparació
Sofregir les bolets i les gambes per separat i reservar.

En una paella i posarem els cigrons amb un raig d´oli i els daurarem una mica, desprès i afegirem l ´arròs, els bolets, el tomàquet, remenar una mica i tot seguit abocar-hi aigua o brou just que quedi la vianda coberta, deixar arrancar el bull, ara i posem les gambes , rectificar de sal i pebre si es necessari, tancar el foc, tapar i deixar "covar " uns 10 minuts.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...