Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 25 d’octubre de 2011

BROU LLEUGER DE POLLASTRE I VEGETALS












Les aletes de pollastre tenen molta vitamina B6, aquesta vitamina ajuda a prevenir problemes cardíacs , depressió, asma, en poden menjar les persones amb diabetis ....a més tenen Vitamina A, vitamina B12 i Ferro,..entre d´altres 

Ingredients
Pastanages
Patates  
Carbassó
Ceba
Endivíes
Pebrot vermell
Un os de pernil
Aletes de pollastre
Una mica de sagí de porc 
Sal
Oli d´oliva
Pasta per fer la sopa , fideus, cabell d´àngel, pistons, ( al gust )

Preparació
Tallarem tots els vegetals  i  juntament amb les aletes de pollastre , ofegarem uns 10 minuts  amb una mica d´oli dins de la mateixa olla que farem el brou , afegir l´os de pernil , sal, el sagí i omplir d´aigua, deixar bullir a foc mig  prop de 1 hora, rectificar de sal si es necessari .

Per fer la sopa ni han dues versions, la primera es colar el brou i servir el bullit a part, i la segona es posar-hi directament la pasta i bullir-la tot junt.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...