Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 15 d’octubre de 2011

Arròs Nerone
















L´arròs Nerone te la capacitat de tintar de color negre, es ideal per acompanyar varis plats, sopes, amanides etc.

Es integral i és originari de la Xina, el seu color es negre, antigament era un arròs prohibit al poble i era només cultivat pel consum de l´emperador i la seva cort, segons la tradició xinesa ,   era  font de la joventut, afrodisíac i  sagrat.

Actualment es coneixen analíticament els components d´aquesta varietat d´arròs de color negre i realment te moltes propietats, acció contra la fragilitat capil-lar, varius, hemorroides, protector del sistema circulatori, i cardiovascular, 4 vegades més ferro que la resta d`arrossos, per anèmia, pels ossos, cabell i ungles, retenció de liquids, hipertensió ...entre d´altres.

Ingredients 
Arròs negre Nerone  ( Caseïna Belvedere)
Aigua
Oli
Sal

Preparació
Bulli l´arròs amb la proporció de 3 parts d´aigua per 1 part d´arròs, afegir sal i oli, el temps aproximat de cocció serà  entre 20- 25 minuts, al gust

Es pot acompanyar del que ens vingui de gust.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna




Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...