Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 17 de març de 2011

CARDS SALTATS AMB AMETLLES I OUS FERRATS

Ingredients
Cards ( jo els compro congelats, ja que frescos es molt difícil, a la meva zona )
Oli d´oliva
Sal 
Pebre
Ous 
Ametlles Marcona laminades crues
Salsa barbacoa


Preparació
Escaldar el cards amb aigua bullin uns 5 minuts , treure i escórrer.


Posarem una paella al foc amb oli d´oliva, quan comenci a fumar i abocarem  els cards que ja tindrem condimentats  amb sal i pebre al gust, saltar-los uns 10 minuts.


Mentre en una altre paella i em un fil d´oli daurar les ametlles, fer especial atenció doncs es cremen ràpid, i reservar.


Preparar un bons ous ferrats amb "puntetes ", i només ens manca muntar el plat


I posarem els cards, per sobre adornar amb les ametlles torrades i cruixents, al costat uns bons ous i una cullerada de salsa barbacoa per acompanyar.


Bon profit 


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...