TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 15 de juny del 2010

BOMBES DE PATATA I BOTIFARRA DE PAGÈS

Ingredients
Patates de bullir
Botifarra de pagès
Ceba
Un pot de tomàquet fregit
Un raig de vi especial per cuinar
Una culleradeta d´especies per carn  ARIOSTO
sal, romaní, all, sàlvia, ginebre, llorer, orenga, farigola, marduix, alfàbrega.

Per arrebossar
Farina de tot us
Ou batut
Pa ratllat

Oli de gira-sol per fregir

Preparació
Bullir les patates amb la pell i un cop fredes les pelem, aixafem i reservem.

Sofregir la botifarra amb la ceba, quan ja estigui tot daurat afegir-hi el pot de tomàquet, les espècies i un raig de vi, condimentar amb sal i pebre al gust i deixarem reduir.

Formarem boles de patata a la mida desitjada, i en el seu interior i posarem una porció de la carn de botifarra que ja tenim cuita, passar les boles per farina, ou batut i desprès pel pa ratllat.

Fregir amb oli de gira-sol que ja tindrem calent i escórrer sobre una reixeta.

Menjar calentes.
  
Ingredients per la salsa per acompanyar les bombes
Un pot de tomàquet triturat al natural
Sal
Pebre
4 ó 5 granes de caiena ( Opcional)
Oli d´oliva
Una cullerada de vinagre de vi
Una culleradeta de sucre
Un pebrot vermell
4 ó 5 alls pelats i sense el nervi central

Passar tots els ingredients per la trituradora, "turmix" ó Thermomix, provar i rectificar de sal i pebre, al nostre gust si cal )

Servir les "bombes" calentes acompanyades de la salsa freda -o- calenta ,.... hummmm

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/ desitjo que t´agradi  
Petonets- Susanna

32 comentaris:

  1. Hayyy Susanna!! Tot, m´agrada tot el que fas!!
    Un petó.

    ResponElimina
  2. Todo me gusta las bombas con butifarra miu original,pero ya con esa salsa hhummmmmm.....me alegró conocerte a través de La cocinra del betúbulo...a ver si algún día pudieramos hacer una quedada.me encantaría:

    Un besote

    ResponElimina
  3. Qué rica! me gusta la patata y la morcilla! Así que me parecen una combinación ideal mmm

    Besitos

    ResponElimina
  4. Aquestes bombes puc dir que estàn molt i molt bones.
    Petons.

    ResponElimina
  5. una idea genial i que riques amb patata i botifarra.
    petons maca

    ResponElimina
  6. una idea genial i que riques amb patata i botifarra.
    petons maca

    ResponElimina
  7. Ummmmmmmmmmmm... yo me las comía a pares!. Qué magnífica pinta Susanna!
    Un besote

    ResponElimina
  8. Qué ricas las bombas!!!! yo tengo que hacerlas un día de estos, mi sobrina me las pidió!
    Besicos

    ResponElimina
  9. Un clàssic que sempre triomfarà. Servides en plan aperitiu punxades en broquetes també han de ser boníssimes!

    ResponElimina
  10. HOLA GEMMA, GUAPA TU

    LA VERITAT ES QUE AGRADEN A TOTHOM,..LA TEVA IDEIA DE LES BROQUETES ES BONA....

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA MARYLOU, GUAPA TU

    SON MOLT FÀCILS DE FER, A MÉS EN POTS FER MOLTES I CONGELAR-LES, AIXÍ SEMPRE LES TENS A MA, NOMÉS TINDRÀS QUE FREGIR-LES

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA LAURA, GUAPA TU

    QUEDAN MUY RICAS Y YA VES QUE SON SUPER FÁCILES DE HACER

    CUIDATE, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA MARIA JOSE, GUAPA TU

    A CASA ES AIXÍ COM MÉS ELS I AGRADA....JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU

    ESTÁN MOLT BONES I NO SON COMPLICADES DE FER...A MÉS EN POTS FER DE MÉS I CONGELAR...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. HOLA ANNA, GUAPA TU

    JE,JE, ES VERITAT, EN POT DONAR FE....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. HOLA CUINERA, GUAPA TU

    EN CASA LES GUSTAN MÁS CON BOTIFARRA QUE CON CARNE PICADA,....MAL GUSTO NO TIENE MI GENTE...JE,JE


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    ENCANTADA DE PODER HACERLA,...YA NOS ORGANIZAREMOS,..ESTAREM EN CONTACTO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. De buena gana me tomaba yo un bocadito de estos ahora y mira que no son horas pero algo saladito así no tiene por qué esperar... mmmmuuu rico!

    Besitos guapa

    ResponElimina
  19. HOLA GEMA, GITANILLA, GUAPA TU

    QUEDAN MUY RICAS, PUEDES HACERLAS A LA MEDIDA QUE GUSTES,...EN MI CASO LES HICE BASTANTE PEQUEÑAS, PERO TAMBIEN PUEDES HACERLAS MINI,..IDEALES PARA APERITIVO ...CON UN BUEN MARTINI POR EJEMPLO...JE,JE


    PETONETS SUSAN

    ResponElimina
  20. HOLA GLÒRIA, GUAPA TU

    ENCANTADA DE QUE TOT T´AGRADI, JE,JE


    QUE MACA, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. Per aperitiu boníssimes, i poder congelar-les ideal, el dia que en prepares fas feina per altres vegades, que sempre va be.
    Petonets

    ResponElimina
  22. HOLA SION, GUAPA TU

    NO ES UNA RECEPTA COMPLICADA PERÒ NECESSITA EL SEU TEMPS, PER AIXÒ VA BE DE PODER-LES FER AMB ANTELACIÓ I CONGELAR..EL RESULTAT VAL LA PENA,...

    A MÉS LA GEMMA A COMENTAT DE POSAR-NE PER EJEMPLE UNES QUANTES AMB UNA BROQUETA UN COP FREGIDES, I CREC QUE ES UNA BONA IDEA PER PRESENTAR A TAULA,.....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. La verdad es que nunca he hecho estas bombas con patata y al ver estas que has hecho con ese aspecto tan rico que tienen creo que alguna vez lo intentaré porque seguro que están muy ricas.
    Una salsa estupenda.
    Saludos

    ResponElimina
  24. HOLA JUAN, GUAPO TU

    PUES ANIMATE A PROBARLAS SON FACILES Y SABEN DELICIOSAS DE VERDAD...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  25. Uh! debe estar sencillamente impresionante!!! me las apunto, así pruebo más especias Ariosto, que las tengo abandonaditas!!! Besos!

    ResponElimina
  26. HOLA LOCASITA, GUAPA TU

    PUES YA SABES NENA, APUNTA Y COCINA, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  27. Que ricas parecen, me tienta hacerlas un día.
    Besos

    ResponElimina
  28. HOLA ANNIE, GUAPA TU

    SEGURO QUE TE GUSTAN DELICIOSAS Y FACILES DE HACER

    CUIDATE, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  29. Aquestes bombes són bombes de pau: segur que quan les proves tothom està content!

    ResponElimina
  30. HOLA VIC A LA CUINA, GUAPA TU

    DONCS, SI, JE,JE, ESTAN D´ALLÒ MÉS BONES AMB LA SALSETA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...