TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dissabte, 3 d’abril del 2010

Bacallà amb patates i cigrons



* Plat típic de Divendres Sant 

Ingredients
bacallà dessalat
Patates
Cigrons bullits
Sal
Pebre
Farina
Un parell de fulles de llorer
Oli d´oliva
Ous bullits
Tòmaquet fregit
Una ceba
Un raig de vermut blanc sec
Una picadeta d´oli, alls i julivert

Preparació
Enfarinar lleugerament el bacallà, passar.lo per la paella amb oli i reservar.

Tallar les patates a quadrats i també els passarem per la paella amb oli, recórrer i reservar.

Sofregir la ceba tallada petita, afegir el tomàquet i un raig de vermut, deixar reduir una mica.

Posarem en una cassola, el sofregit, els cigrons que ja tenim bullits, les patates i les fulles de llorer, remenar que quedin tot unit i a sobre posarem els trossos de bacallà, cobrir just amb aigua ( o un brou de verdures ) que ja tindrem calent, condimentar amb sal i pebre al gust, deixarem coure uns 15/20 minuts, un cop estigui a punt de servir decorarem amb els durs talls per sobre i un raig de la picada que tenim preparar d´all i julivert

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog   http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets, Susanna




24 comentaris:

  1. Una receta buenisima, Susana.
    Rica de verdad.
    Bess.

    ResponElimina
  2. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    JE, JE, CREA QUE ESTAVA SOLA CON MIS SARTENES, Y RESULTA QUE TU TAMBIEN ESTÀS POR AQUI, MUY BIEN NENA, ESPERO QUE TE ENCUENTRES AL 100X1000 Y QUE EN EL TRABAJO YA TE HAYAS PUESTO AL DIA, SEGURO QUE SÍ,...

    LA VERDAD ES QUE ESTA DELICIOSA LA RECETA, Y YA VES DIFICULTAT OO,

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. Dios bendiga los traductores... seria una pena perderse esta receta... Que rica debe ser!!!

    Besos

    ResponElimina
  4. HOLA SILVIA, GUAPA TU
    FELICES PASCUAS, ANTES QUE NADA...

    ES UNA RECETA MUY SABROSA, EN CASA GUSTA MUCHO...
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. que buenos los garbanzos de los viernes santos, los tuyos se ven exquisitos, bss

    ResponElimina
  6. Susana aquet plat t'a quedat extraorninari, que bó amb sigronss no l'havia tastat.
    patonsss maca

    ResponElimina
  7. Hola Susanna, quin bon àpat t' ha sortit nena, aixó es un luxe i no ho que fan alguns restaurants a uns preus que fa por. El vermut blanc el fas servir més que el vi i el conyac. Tinc que probar-ho.
    Que tinguis un bon dia.
    Petons guapa.

    ResponElimina
  8. Hola Susana, muy buena receta para el viernes santo, seguro que mucha gente te la copia, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  9. Susanna, aquesta recepte me l'emporto amb o sense permís, boníssima la pinta que té.
    Muxus guapi

    ResponElimina
  10. Caram, un plat ben de quaresma i molt apetitòs. Felicitats!

    ResponElimina
  11. HOLA STARBASE, QUE TAL ?
    GRÀCIES, JE,JE, LA VERITAT ES QUE QUEDA MOLT BO..
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. susanna, sense cap dutte un plat de molta categoria, el he menjat varies vegades, est molt saborós, feliçitats per el plat......paco

    ResponElimina
  13. HOLA ROSA, GUAPA TU
    TU SAPS QUE TENS TOT EL MEU PERMÌS, I CONTENTA DE QUE T´AGRADI LA RECEPTA...VEIRTAT QUE ESTAVA MOLT BO

    PETONETS SUSANNA I BONA PASQUA

    ResponElimina
  14. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?
    ENCANTADA DE TORNAR-LO A " VEURE " PER AQUI,. I GRÀCIES PEL SEU COMENTARI, ESTIC CONTENTA QUE LI AGRADI EL PLAT
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. une délicieuse et appétissante recette, j'adore
    pour mon sponge cake bien sur que tu peux prendre la recette c'est un réel plaisir de la partager avec vous

    ResponElimina
  16. HOLA FIMERÈ,
    VOUS AVEZ des gâteaux FANTASTIC ,.....
    TE les manger tous...HUMMMM

    PETONTES SUSNNA

    ResponElimina
  17. HOLA ANNA, GUAPA TU

    DONCS SI EL VERMUT BLANC SEC, LI DONA UN SABOR ESPECIAL A QUALSEVOL RECEPTA QUE PORTI PEIX O MARISC,...EN CANVI AMB VI O CONYAC NO M´AGRADA TANT,.....EL RESULTAT NO ES EL MATEIX
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. Gracias por seguir mi blog, me encanta la cocina sencilla como la que tu haces, moltes felicitats amiga

    ResponElimina
  19. HOLA MIGUEL , GUAPO TU
    YA HACE TIEMPO QUE TE SEGUIA PERO NO ME HABIA HECHO "FAN" JE,JE

    GRACIAS POR ESTAR AQUI, Y ENCANTADA DE QUE TE GUSTE MI COCINA, ES COCINA SENCILLA DE CASA ,LA QUE GUSTA A LOS MIOS, CON INGREDIENTES FACILES DE ENCONTRAR Y ELABORACIONES NADA COMPLICADAS,
    HASTA PRONTO, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  20. HOLA JUAN, GUAPO TU

    ES UN BUEN PLATO, NO ES COMPLICADO DE HACER Y EL RESULTADO DELICIOSO

    PETONETS SUSANNA, BONA PASQUA

    ResponElimina
  21. HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU

    DONCS SI AMB CIGRONS QUEDA MOLT BO, A CASA ELS CIGRONS ELS I AGRADEN MOLT, I TING MOLTES RECEPTES QU´EN PORTEN...
    PETONETS I BONA PASQUA,SUSANNA

    ResponElimina
  22. HOLA INMA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE CON INGREDIENTES HUMILDES, SALE UNA BUENA CAZUELA DE GRAN COMIDA

    PETONETS SUSANNA- FELIZ PASCUA

    ResponElimina
  23. Ummmmmmmmmmm... este platito me ha gustado. Estos son los platos que levantan el ánimo y calientan la barriguita. Buenísimo Susanna... buenísimo!.
    Un besoteeeee

    ResponElimina
  24. HOLA LAURA, GUAPA TU
    GRACIAS NENA, TE QUIERO,..JE,JE
    LA VERDAD ES QUE SIEMPRE QUE HAGAS UN PLATILLO DE ESTOS QUEDAS COMO UNA REINA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...