Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 2 de març de 2018

Llenties a la cassola amb bacó fumat i ou dur


Propietats de les llenties :   És una llegum que es consumeix un cop està seca, mai es consumida fresca.

Les llenties redueixen el colesterol, ajuden a evitar grans oscil · lacions en els nivells de sucre en la sang durant tot el dia, pel que són aptes per diabètics, són ideals per ajudar a alleujar el restrenyiment. s'ha descobert que redueixen el nostre risc a contraure una malaltia cardíaca coronària, ... 

A partir d'ara les mirarem d'una altra manera, de segur...

Ingredients
Llenties cuites
Sal
Pebre
Ceba
Pastanaga
Un raig de vi de cuina
Oli d´oliva
Tomàquet fregit
* Agua o brou calent 
Bacó fumat tallat a tires
Ou dur

Preparació
Començarem preparant un bon sofregit amb oli d'oliva, de ceba, pastanaga tot tallat petit, i el bacó fumat tallat a tires.

Quan ja gairebé aquest al punt,  afegirem un pot de tomàquet fregit, les llenties i un raig de vi, deixem reduir l'alcohol.

 * Si ens agrada més caldós, podem afegir una mica de brou vegetal o aigua calenta, deixar bullir uns 10 minuts tot junt, condimentar amb sal i pebre al gust, al moment de servir decorar amb ou dur tallat a rodanxes.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...