Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 31 de gener de 2018

Fideus a la cassola amb cues de llagostí a l ´aroma de vermut


Ingredients
Fideus
Sal
Pebre
Ceba 
Tomàquet triturat o fregit 
Cues de llagostins pelades
Un raig de vermut blanc sec
Aigua o brou ( al gust )
Oli d'oliva
Un parells d´alls picats
 
Preparació
Farem un bon sofregit amb la ceba tallada petita, quan ja estigui gairebé llesta, afegir les cues de llagostins, un parell d´alls picats, i sofregir uns minuts, seguidament, el tomàquet fregit i el raig de vermut, reduir,  abocarem els fideus i remanar perque que agafin tots els sabors de la paella.
 
Cobrir amb aigua calenta ( o brou ), deixar bullir el temps que ens indiqui el fabricant de la pasta, ja que no totes necessiten el mateix temps de cocció, condimentar amb sal i pebre al gust 

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...