Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 13 de juny de 2017

Navalles a la planxa al vermut i bacó fumat


Ingredients
Navalles
Bacó fumat
Vermut blanc sec
Oli d´oliva
Sal
Pebre

Preparació
En primer lloc posarem les navalles en un recipient amb aigua i un bon grapat de sal, un mínim de 1/2 hora perquè treguin tota la sorra que puguin portar.

Esbandir be sota el raig d´aigua les navalles per si els i queda sorra, i bullirem uns 5 minuts.

Posar una planxa al foc i quan estigui calenta, posarem les navalles condimentades amb sal, pebre al gust i un raig d´oli d´oliva, al darrer moment regar amb vermut blanc sec.

Mentre tallarem el bacó amb tires petites i el saltarem uns minuts en una paella, al moment de servir les navalles el posarem per sobre.

Servir calentes, a gaudir i bon profit.  

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...