Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 28 de juny de 2017

Coca de iogurt i albercocs frescos

Ingredients
4 ous
1 iogurt natural sense sucre
2 mides del vas del iogurt de sucre ( una la posarem dins i l´altre per la cobertura)
3 mides del vas del iogurt de farina de pastisseria 
3/4  mida  del vas del iogurt de..( oli d´oliva, o de gira-sol o de mantega fosa)
1 pell de llimona ratllada
1 cullerada petita de llevat químic tipus Royal

Albercocs naturals tallats a trossos sense treure la pell ( la pell ben neta )

Preparació
Tamisar la farina amb  el llevat i reservar.

Batre les clares a punt de neu amb un pessic de sal  i una cullerada de sucre,  reservar.

Batre els rovells amb la pell de llimona ratllada i un vas de sucre fins que ens quedi com una pomada, afegir poc a poc l´oli  , desprès el iogurt, la farina quan ja estigui tot integrat, al final  les clares a punt de neu que tenim reservades sense batre, donarem unes voltes suaus fins que quedi tota incorporada.

* Millor si es fa a tandes 1/2 farina, 1/2 clares, 1/2 farina i finalment la resta de les clares.

Posar la massa en un motlle que ja tindrem untat amb mantega i enfarinat ( o folrat amb paper vegetal )  colocarem els trossos d´albercoc i ensucrarem amb la reste de sucre que tenim reservat.

Fornejar a 180 graus uns 35/40 minuts ( dependrà del vostre forn i de la mida del motlle escollit ) , deixar refredar sobre una reixeta, ideal a totes hores

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...