Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 27 de juny de 2017

Amanida d´endivíes, remolatxa vermella, blat de moro i musclos escabetxats

La remolatxa vermella  es bona per l ´anèmia,  per les persones nervioses, per la grip, càncer, ajuda en el tractament de la leucèmia, conté sals minerals,...entre d´altres virtuts..

Només te unes 40 calories per cada 100 grams        Es pot consumir envinagrada qu´es com agrada a casa o bullida que no ens agrada gens....

En el cas de cucinarla bullida, coure la remolatxa sencera, o sigui amb les fulles, així no perden el seu color vermell dins de l´aigua, la seva cocció perqué quedin bé ...mínim dues hores bones en olla normal.

Un cop bullides si les deixem uns 10 minuts amb aigua freda les podrem pelar molt bé.

Ingredients
Endivíes
Remolatxa vermella envinagrada
Blat de moro en conserva
Musclos escabetxats
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre

Preparació
Disposar en una safata de servir les fulles d´endivíes col.locades a tot voltant, i decorar amb la resta d´ingredients, condimentar al gust.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...