Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 9 de maig de 2017

Cigrons a la cassola amb llom de porc i pastanaga

Ingredients
Cigrons bullits
Tomàquet fregit
Pastanaga
LLom de porc tallat a rodanxes primes ( o a tires, al gust )
Ceba
Sal
Pebre
Un got de vi de cuina
Oli d´oliva 
Fulles de llorer
Aigua -o- brou
Un cap d´alls

Preparació
Sofregir la ceba tallada petita, el cap d´alls,  la pastanaga pelada talla a bastonets i les fulles de llorer.

Mentre per no perdre temps, en una altre paella sofregir una mica el  llom amb oli d´oliva.

Quan la ceba començi a daurar, afegir el llom, els cigrons, el got de vi, el tomàquet fregit, remenar, condimentar amb sal i pebre al gust, deixar una estoneta, despres li abocarem un raig d´aigua, i deixarem que espesseixi  la salsa.

Reposar es encara molt més bo

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna





Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...