Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 2 de maig de 2017

Braç de gitano de patata, farcit de pebrots i ou dur


Ingredients
Patates
Pebrot vermell
Pebrot verds 
Ous durs
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Formatge ratllat
Unes rodanxes de xoriço per decorar
Una mica de mantega toba

Preparació
Primer bullirem les patates amb la seva pell en abundament aigua amb sal.

Mentre tallarem els pebrots a tires i els fregirem amb oli.

Un cop les patates estiguin cuites i en calent les pelarem i aixafarem amb una mica de mantega.

Sobre un paper vegetal formarem un rectangle amb el puré de patates, coloraremos en un dels laterals els pebrots fregits i les rodanxes d'ou dur, tot seguit enrotllarem i formarem el braç de gitano.

Sense moure-del paper vegetal el col·locarem en una safata per a forn, decorar amb unes rodanxes de xoriço, regar amb un raig d'oli d'oliva per sobre i acabar amb una mica de formatge ratllat.

Enfornar fins que tingui un bonic color daurat, servir calent.


Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...