Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 10 d’abril de 2017

Pa de pessic de xocolate amb cobertura de crema de cacao i avellanes




Ingredients
250 grams de llet 
270 grams de xocolate pur en pols tipus "Valor " 
200 grams de farina de rebosteria
195 grams de sucre
240 grams d oli oliva suau -o- de gira-sol
5 ous
1 culleradeta de llevat químic tipus " Royal "
1 Pessic de sal
Opcional : vainilla -o- 1 culleradeta de café instantani 
Decorat amb crema de cacao i avellanes i fideus de xocolate

Hem utilitzat una safata rectangular de 32x23 cm, folrat amb paper vegetal.



Preparació
Escalfar el forn a 175 graus.

Tamisar junts la farina, el llevat, el cacau i reservar.

Separar les clares i amb la meitat del sucre batre a punt de neu fort.

Barrejar en un recipient la llet, l'oli i la vainilla ( o culleradeta de café instantani )

Batre els rovells amb la resta del sucre i la sal fins que hagin duplicat el seu volum, afegir a tandes sense deixar de batre la barreja de llet i oli, seguidament afegir la barreja de farina i cacau a tandes.

Al final barrejarem les clares a punt de neu, en tres vegades, amb molta precaució que no perdin aire i manualment.

Enfornar a 175 graus, uns 45/50 minuts, dependrà del nostre forn i la mida del motlle.

Un cop cuit reposar en el motlle durant 10 minuts, treure  i refredar sobre una reixeta.



Es pot decorar al gust, en aquest cas de crema de cacao.


Bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna




Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...