Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 24 d’abril de 2017

Com bullir els fesols


Aquesta petita informació va dedicada especialment a totes aquestes persones que s'han iniciat en aquest meravellós món que es diu Cuina.

Després que alguna d'elles m'hagi consultat sobre el tema, ....COM BULLIR ELS FESOLS

Aquesta és la nostra proposta ........ i funciona

FESOLS SECS
Les mongetes seques/ fesols ..... s'han de posar en remull en abundant aigua freda almenys unes 12 hores abans de ser cuinades, passat aquest temps les escorrerem d'aquesta aigua i les posarem en una olla al foc amb abundant aigua nova i freda, a més d´ una mica de sal, (hi ha qui li afegeix llorer, comí, ceba, etc .... això al gust)

Quan comenci a bullir l'aigua, abocarem de seguida a l´olla un bon raig d'aigua freda perquè pari l'ebullició, (se l'anomena familiarment "espantar"), aquest petit procés farà que ens quedin perfectament cuites, ara les deixarem al foc fins que estiguin toves.

 
Bon profit


Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...