Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 16 de març de 2017

Canelons de bolets variats


Ingredients
Bolets variats ( jo els compro de llauna si no en tinc i sorten molt be )
Plaques de canalons
Un vas de vi negre
Oli d´oliva
Sal
Pebre negre
Ceba
Maizena -o- farina
Tomàquet fregit
Beixamel
Llet
Mantega
Formatge ratllat

Preparació
Escórrer molt bé els bolets i picar molt fi, si pot ser amb ganivet, queden molt millor, posar una paella al foc amb una mica d'oli, quan estigui molt calent bolcar els bolets així no desprendran aigua.
 
Mentre amb una altre paella sofregir la ceba picada fina, quan els bolets comencin a quedar se massa humitat afegir a la paella de la ceba, ofegar-ho tot junt durant una estona, afegir un parell de cullerades de farina o maizena, remoure fins que es cogui, seguidament afegir el got de vi i el tomàquet fregit, condimentar amb sal i pebre al gust, deixar reduir, ens ha de quedar una massa bastant espessa, ara afegir un raig de llet, deixar incorporar a la massa, quan ens sembli que ja està al punt , ( espesseta )  retirar del foc, passar a un bol, tapar amb film de cuina que aquest toqui la massa (és perquè no faci crosta)  deixar refredar, guardar a la nevera, millor d'un dia per l'altre, així la massa agafa cos i ens serà més facíl fer els canalons.
 
Bullir les plaques seguint les instruccions del fabricant, omplir els canalons, posar en una safata de forn untada amb mantega, cobrir amb beixamel i formatge ratllat.
Només ens faltará gratinar

* Ja qui en el farcit en comptes de farina li posa directament un parell de cullerades de beixamel ja feta, a gustos, a casa agrada més aixì

  Bon profit
 
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna










Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...