Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 15 de març de 2017

Aletes de pollastre i patates al forn dins de bossa


Ingredients
Aletes de pollastre
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Opcional : herbes aromatiques al gust, a casa ens agrada molt el Romaní
Patates

* Molt important dues bosses especials per cuinar al forn.    NO SON BOSSES NORMALS

Preparació
Escalfar el forn a 190 graus.

Per un costat pelar i tallar les patates, condimentar amb sal, pebre i un raig d´oli d´oliva, posar dins d´una de les bosses i tancar.

Per l´altre costat condimentar les aletes de pollastre amb sal, pebre, oli d´oliva i herbes, remenar be, posar dins de l´altre bossa i tancar.

Col.locar les bosses sobre una safata de forn, i coure fins que estigui tot cuit, no indico temps, doncs dependrá de la quantitat i mida de les peces.

Un cop tot guisat treure de la bosses, presentar en una safata i a gaudir.

Queda tot deliciós, molt ben cuinat i sense embrutar res....

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...