TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 20 de gener del 2016

Bombons de xocolate amb avellanes


Que serà que,  a l'hora de les postres es posar a la taula uns bombons de xocolata ... i en pocs minuts no en queda cap? ... I més si els has preparat TU

Ingredients
Unes barres de xocolate amb avellanes ( en aquest cas amb llet )
Un motlle per bombons al gust 

Preparació
Sense treure de l´embolcall li donarem uns quants cops a les barres de xocolate per trencar.les a trossos petits i reservar 1/4 part del total .

Ara temperem la xocolate  
 
1 . - Prendre les 3/4 parts restants i la posarem a escalfar al bany maria ( consisteix a posar un recipient amb aigua a foc lent i sobre un altre de metall amb la xocolata , ) és important que no ens caigui aigua ni vapor al recipient que tenim la xocolata , ja que això ens destrossaria el temperat , temps aproximat uns 4/5 minuts ( dependrà de la quantitat de xocolata )

* Temperatura 40/45 graus , no més, si no tenim termòmetre , apropar una mica de xocolata als llavis , ha d'estar molt tebi .

2 . - Retirar del foc , afegir la resta de xocolata que tenim reservada , remoure fins que es fongui i quedi incorporada a la barreja , seguir remenant fins que perdi la calor .

Per saber si el temperat és correcte , posar una gota de xocolata entre els dits , si queda ferma , és que ens ha quedat perfecte.


 IMPORTANT  Treballar sempre la xocolata amb recipient de metall i remoure amb cullera de fusta, millor no fer servir el microones.

Amb la xocolate temperada omplirem els motlles que tenim preparats procurant que no vessi de la cavitat, un cop plens, amb suavitat aixecarem i deixem caure sobre el marbre un parell de vegades el motlle perquè surtin les possibles bombolles d'aire que pogués haver-hi en el interior de la xocolata, posarem a la nevera perque agafi cos, desemmotllar i ...

Bon profit, hummmmmmm

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...