TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 26 de gener del 2016

6é. Aniversari d´en Roc a la cuina - 26.01.2016


6é. Aniversari d´en Roc a la cuina, avui dia 26 de Gener del 2016


Tal dia com avui..de això fa ja 6 anys, va néixer aquest senzill bloc de cuina per a compartir amb tothom les nostres receptes casolanes, trucs de cuina que a casa ens funcionen i varis...

Ens fa feliços saber que ens visiten, que algunes de les nostres propostes els agraden i que les mateixes no morien a l'interior d'una llibreta de notes al racó d'un fosc calaix .... aquí estan per compartir ...

Un dia vaig demanar a una senyora que si em passaria la recepta d'un postres  , em va contestar .... "És una recepta familiar i no te la dono perquè no vull que surti de la família, al que jo vaig respondre, .. .si el que va inventar les rodes rodones no els hagés compartit encara serien quadrades ... ".

Creiem que hem de compartir els nostres coneixements, sigui en el camp que sigui..... com que parlem de cuina, doncs les nostres receptes, les de la mama, les de la iaia, les de la tieta... ... ja que si no es poden perdre per sempre.

Per molts anys a tothom i gràcies per ser aquí


Mil petonets Susanna i Roc.

* Detalls del pastís   per qui desitgi la formula.


Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...