Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 3 de març de 2015

Llom de porc arrebossat


Una senzilla i deliciosa recepta...... ja se que per a molts de nosaltres és molt simple, però hem de pensar que hi ha molta joventut que comença els seus primers passos a la cuina, ... doncs aquesta va per a ells

Ingredients
Llom de porc tallat fi
Farina
Sal
Pebre
Ou
Pa ratllat
Oli d´oliva

Preparació
En primer lloc condimentar la carn amb sal i pebre al gust,  passarem els filets de llom per farina seca i sacsejarem l'excés que puguin tenir, seguidament els passarem per l'ou batut i després arrebossarem pel pa ratllat.


Fregir en abundant oli calent, escórrer sobre una reixeta o paper de cuina i a  gaudir, es pot acompanyar de patates, verdures, amanida.....

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...