TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 18 de febrer del 2014

4.Aniversari de Destapant cassoles



4. Aniversari de Destapant cassoles

Paraules de la Mercè

CUINA UN PLAT VERMELL!!!, 4 ANYS DESTAPANT CASSOLES

Hola a tothom!
El proper dia 22 el Bloc farà ja 4 anys... Quan una cosa t'agrada, la fas amb satisfacció i amb il.lusió, el temps passa volant,,,oi?

Com ja sabeu, de tant en tant m'agrada fer entrades participatives, on tothom digui la seva, o algún petit joc. Doncs si.... tornem-hi!. Ja que arriba l'aniversari del bloc, se m'ha acudit que podriem omplir els blocs de color VERMELL!. M'explico: es tracta que feu un plat on TOT sigui vermell, o com a mínim a la vista (aperitiu, pinxo, gotet, entrant, primer, segon, postre, dolç...), Ho publiqueu al vostre bloc i jo n'agafaré una fotografía. Per tant, m'haurieu de deixar un comentari en aquesta entrada dient que ho heu fet. Intentaré publicar totes les fotos. També ho he fet extensiu al FB. A cadascú li adjudicaré un Nº i el dia 22 en farem a casa el "sorteig"!.


ANEU DEIXANT JA LES VOSTRES RECEPTES!, NO HO DEIXEU TOT PEL 21!!!!

Aquesta es la nostra aportació, no és cap pastís, però si una recepta, practica, sana que val la pena de tenir sempre a punt al rebost i de color vermell

http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2011/10/conserva-de-tomaquet-natural.html


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

4 comentaris:

  1. Una recepta que no pot faltar als nostres blogs i als nostres rebosts.
    Petons maca,

    ResponElimina
  2. Oh!, quina gràcia que hagis participat del joc que he proposat!, moltíssimes gràcies guapa!, em sembla una conserva ben apropiada, útil, bona i sobretot...VERMELLA VERMELLA!.
    Tens el Nº 8.Dissabte publicaré totes les fotos i el guanyador del petit lot culinari. Una abraçada!!!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...