TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 29 de juliol del 2013

Lleure i cultura, o estafa d´unes colonies d´estiu i d´uns diners que han desaparagut ???

http://www.lleureicultura.org/index.php/quienes-somos
Una gran mentida, una més gran estafa....
¿Quienes somos?
 Lleure i Cultura es una asociación sin ánimo de lucro que nace del interés de ayudar a diversos colectivos, mediante la organización de colonias de verano...tot mentida
Las enfermedades neurodegenerativas

La edición de La Marató TV3 es este año, tendrá lugar el domingo día 15 de diciembre y estará dedicada a las enfermedades neurodegenerativas.( una part de la recaptació tenia que ser destinada per la Marató ) més mentida encara.....i on estan aquests diners, que ni té pinta que vagin per la Marató, ni que si li retorni ni un euro a cap família dels torns que se han suspès.


INFO ACTUALITZADA: FINDE AMB ELS POLSERES

22 / maig / 2013 a les 12:52
SORTEIG D'UN CAP DE SETMANA AMB ELS POLSERES VERMELLES
LLEURE I CULTURA etbrinda la possibilitat d’anar a un fantàstic cap de setmana a tu i un amic teuamb tots els actors protagonistes de la sèrie POLSERES. Per aconseguir-ho, s’hand’inscriure tres persones a les nostres colònies de part teva (caldrà que ensho facis saber a través d’un correu electrònic). El concurs està obert fins ques’acabin les places disponibles o que s’acabi el període d’inscripcions.


Què haig de fer per entrar al sorteig?
Entraranal sorteig aquelles persones que portin a tres amics a les colònies (un mateixval!!!). Ens heu d’enviar un via mail (info@lleureicultura.orgo bé acolonies@lleureicultura.org) amb les persones (nom i cognoms) que venen de partvostra, i evidentment, el vostre nom. Aleshores el vostre nom entraràdirectament al "bombo" del sorteig.



*BONUS: Si porteu a tres persones més opteu a tenir una altrapapereta en el concurs!!! Quantes més paperetes tingueu multiplicareu lesvostres possibilitats de guanyar el concurs!!!






Quin és el Premi?
Elguanyador disfrutarà d’una estada de cap de setmana (7 i 8 o bé 14 i 15de setembre) a una de les nostres cases de colònies, on podreu gaudir d'unaestada amb tots els Polseres Vermelles, i d'activitats naturals amb els vostresídols. En aquest cap de setmana només hi assistiran els actors de Polseres, elguanyador/a del concurs i un amic o amiga que vulgui portar, i els monitors deLLIC.

Quan serà el Sorteig?
Elsorteig serà el Dissabte 30 de juny en directe a la casa de colònies de laJonquera, i es podrà seguir per un vídeo a través de la pàgina web i elFacebook Trobareu el resultat a la nostra web i a les nostres xarxes socials.Ens posarem en contacte telefònic amb elguanyador/a.

Quan sabré que estic al bombo i participo?
Quan ens envieu el mail amb els noms de les persones quevenen de part vostra nosaltres us ho confirmem amb un “Rebut”. A mitjans dejuny, totes les persones que entreu al Sorteig rebreu un mail confirmantoficialment que el vostre nom estarà en el bombo del sorteig i explicant-voscom podreu seguir en directe el sorteig del cap de setmana.


més mentides per guanyar + clients = MÉS DINERS A LA BUTXACA, DE QUI ???

La meva nebodeta tenia molta il.lusió en aquestes petites vacances anomenades "colònies d'estiu", igual que totes les altres persones que es van apuntar a elles, eren actractives al 100x100,  visites d'actors del moment, futbolistes, locutors del Grup Flaix, conjunts de músiques de moda, estrelles convidades a les colònies, a més com cirera per cridar a les masses juvenils, alguns actors de la famosa sèrie "polseres vermelles) ..... tot mentida, sobre mentida, un unic conjunt que va aparèixer per allà, que només la mare que els va parir els coneixeria, ( o no ?? ) doncs jo he buscat per internet i no he trobat res d'ells, (si estic errada ja m'ho diran), que a més sembla que no anaven molt fins, paraules de la meva nena, "o estaven borratxos o drogats, doncs feien coses rares ".... 

Senyors, això és molt perillòs ... recordo el diumenge dia 21 de juliol que els seus pares estaven esperant amb il · lusió la trucada de la nena per saber com es divertia i la resposta va ser un mar de LLÀGRIMES, dient que l'anessin a buscar, que en comptes d'una colònies d' èstiu semblava un internat de pelicula de por, també va comentar que alguns monitors faltaven al respecte als nens, i van sortin més coses ......... quina classe de personal és aquest?? , com creues que varen passar la nit ?,...sense dormir i molt i molt preocupats, doncs la meva nevoda está molt acostumada a conviura amb altres nens, dormir al camp, etc,..ja que es " Escolta".

Des del meu humil bloc indico tots els enllaços del tema, per poder facilitar informació a totes les families afectades a tot el territori, que són moltes malauradament, doncs sembla ser que aquest "SR" Marc Tubert, ja en te un "master" en el tema, i no es la primera vegada que desapareix amb diners dels altres.

*******************************************************************************
http://elrinconcitodevic.blogspot.com.es/2013/07/escandalosas-colonias-muy-mal-lleure-i.html?showComment=1374962058405
*******************************************************************************

https://www.facebook.com/groups/447292448701760/ ( gent afectada ) si teniu comentaris els feu aquí, doncs si els feu a la pagina dels "xorissos" de lleure i cultura, els esborren.....

********************************************************************************


150 nens sense colònies i uns altres 150 estafats
Els meus fills Joan i Júlia havien de marxar diumenge dia 29 de “Colònies amb els Polseres”, el que hauria estat una gran iniciativa de l’associació Lleure i Cultura, que deia fer-ho en benefici de la Fundació Marató de TV3, però que va resultar només un frau a les il•lusions dels nens i esperem que no a l’aportació a dita fundació.
Ells havien de .......
http://www.facebook.com/pepi.pinent#!/photo.php?fbid=509770939094734&set=a.363071767097986.81646.100001854963594&type=1

 https://www.facebook.com/pages/Lleure-i-Cultura/234961183279963?fref=ts

Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimecres, 24 de juliol del 2013

PASTISSOS DE LLAMINADURES / RAM DE NÚVIA TÀNIA


Dissabte dia 27 de Juliol es casa la Tània, està feta una mata de nervis, je,je, 

Aquest será el seu ram de núvia , des de la botiga d´en Roc a la cuina......

Per molts anys i molta sort en aquest nou camí que comenceu junts.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

divendres, 19 de juliol del 2013

Batut de cacau


Quina calor aquest estiu veritat ?, igual és que ja no ens recordem de la del l'any passat, sigui com sigui només ve de gust prendre coses fresques ...

 

Ingredients
Llet molt  fresca ( pot ser desnatada )
Cacau pur en pols

Preparació
Tant fàcil i tant sa com remenar amb amor i glop, glop...hummmm, un bon esmorzar o berenar

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

diumenge, 14 de juliol del 2013

Fruites i verdures Montsant

Foto: Ja tenim fruita carregada al camio, ara cap a un altre pagés.






Fruites i verdures Montsant    Pineda de Mar ( Barcelona )
TEL. 611.11.11.11
 
Pots fer comandes, igual et preparen una cistella de fruita com una de verdures ideals per fer un obsequi.

Fruites i verdures de primera qualitat, a bon preu i millor servei


Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Amanida d´estiu a l´estil de Cal Tit


Fruites i verdures Montsant

Ingredients
Tomàquets
Ceba tendra
Sal
Oli d´oliva
Vinagre suau
Olives negres
Pebrot vermell escalivat
Cogombres petits en vinagre
Piparres

Preparació
Tallarem la ceba a juliana, la deixarem mentre amb aigua i un raig de vinagre,( perquè no piqui al menjar-la ).

Tallarem els tòmaquets a rodanxes i el pebrot que ja tenim escalivat a tiras, ara només manca montar la safata al nostre gust, condimentar amb sal, oli i vinagre i a gaudir-ne.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Préssecs en almívar lleuger



Ahir la meva amiga Julia  de  Fruites i verdures Montsant   ens va regalar dues caixes de préssecs madurs de diferents varietats, i per la tarda vaig gaudir fent conserves, concretament en un almívar lleuger ja que la fruita estava dolçament divina.

Ingredients
Préssecs
Aigua
Sucre
Llimones
Pots de vidre amb tapa hermetica esterilitzats

* Les meves mesures per fer un almívar lleuger =  1 litre aigua + 250 grams sucre, i el suc d´una llimona, a partir aquí al gust de cada cadascú


Preparació
Pelarem i tallarem els préssecs a trossos, reservar en un recipient.

Preparem l´almívar lleuger, tant fàcil com posar en una olla l´aigua + sucre + suc de llimona, quan comenci a bullir baixar a foc mig i deixar coure uns 25 minuts, mentre posarem els trossos de préssec en els pots de vidre ( a mi particularment no m´agrada deixar-los massa apretats ), una vegada  estigui l´almívar fet abocar-lo dins de cada pot, tapar i bullir al bany maria uns 20 minuts, deixar refredar els pots dins de la mateixa olla.

Reposar-los en el rebost un mínim d´un mes, i llestos

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dissabte, 13 de juliol del 2013

Truita de vegetals


Ingredients
Ous
Sal
Pebre ( opcional )
Albèrginia
Carbassó
Pastanaga
Ceba
Pebrot vermell
Oli d´oliva
Llevat químic tipus Royal

Preparació
Picarem tots els ingredients ben petits i els saltarem amb oli d´oliva fins que quedin cuits al nostre gust.

Batre els ous amb un pessic de llevat, afegir el saltat de verdures, condimentar amb  sal i pebre al gust, fer les truites i a gaudir.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimarts, 2 de juliol del 2013

Cigrons i espàrrecs saltats amb oli de tòfona i salsa brava


Algunes propietats dels cigrons:
Son anticolesterol, ideals pel cor, son energètics, contenen molts minerals com son ferro, calci, sodi, magnesi, ideals per eliminar l´àcid úric... i a més els trobarem al mercat a bon preu.

Ingredients
Cigrons bullits
Oli a l´aroma de tòfona ( en el seu defecte oli d´oliva )
Sal
Pebre negre
Puntes d´espàrrecs
Salsa brava

Preparació
Saltarem els cigrons i les puntes d´espàrrec en una paella amb oli de tòfona o d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, deixarem coure tot junt durant uns minuts i servir regats amb un raig de salsa brava.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...