TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 14 de novembre del 2013

Patates cuites al "micro" amb bacallà ( Ideal per carmanyola )




Espai per compartir plats de carminyola/tupper, per totes aquelles persones que treballen fora i no poden anar a menjar a casa, desitjant que pugui ajudar a donar idees noves i gaudir d´un bon àpat.


Ingredients
Patates ( totes de la mateixa mida)
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Tomàquets Cherry
Llom de bacallà

Preparació
Netejar les patates sense pelar i les posarem al microones en un recipient amb aigua, tapades i les courem (no indico el temps, ja que cada aparell és diferent i depèn de la mida de les patates i la quantitat que volem coure)

Les deixem refredar una mica, les tallarem a rodanxes sense treure'ls la pell i les daurarem en una paella amb oli calent, condimentar amb sal i pebre al gust.

Mentre en una altra paella fregir els lloms de bacallà a baixa temperatura, de tant en tant bellugar la paella però no tocar-lo, normalment no cal d'afegir sal, en pocs minuts està llest, afegir si es desitja all i julivert picat gairebé al últim moment, això ja depèn del gust del comensal.

Posar a la carmanyola acompanyat amb unes rodanxes de tòmaquet Cherry.

Bon profít.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

1 comentari:

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...