Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 19 de setembre de 2013

Com " enreixar " una sípia, pota o calamar



Alguna vegada en un Restaurant ens han presentat una  sípia o  calamar delicadament decorat amb un enreixat, veritat?, .. 

Doncs és tan fàcil de fer com això .... aquesta és la meva proposta i funciona


Podem deixar la peça sencera o tallar en tirars, al gust del comensal i de lo gran que sigui la peça, amb un ganivet esmolat dibuixarem unes línies inclinades primer d´esquerra a dreta, després de dreta a esquerra, ens quedaran uns rombes, amb precaució que no tallem totalment la peça, només marcar, al fregir o fer a la planxa, primer la posarem per la part que no hem dibuixat, amb la calor es cargolará / s'arrissarà i ens mostrarà el dibuix que hem fet abans.


Bona cuina i millor profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...