Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 2 de setembre de 2013

Aletes de pollastre amb calamar i bolets

Ingredients
Aletes de pollastre (també podem utilitzar un pollastre sencer i trossejat)
Unes fulles de llorer
Ceba
Tomàquet
Un cap d'alls
Oli d'oliva
Calamar
Bolets
Sal
Pebre
Un got de vi blanc


Preparació
En primer lloc daurarem les aletes en una paella amb oli d'oliva i reservarem, repetim l'operació primer amb els bolets i després amb el calamar per segellar, en el mateix oli sofregirem la ceba tallada petita i el tomàquet ratllat juntament amb un parell de fulles de llorer,  afegirem al sofregit el pollastre, el calamar i el bolets així com el got de vi blanc que tenim reservat, barrejar tot i deixarem coure a foc mitjà / lent una estona, assaonat amb sal i pebre al gust.

És un plat que pot preparar-se amb antelació i només escalfar l'últim moment abans de servir, encara està més gustós.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...