TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 12 de març del 2013

Pasta "caprici" amb sípia, cloïsses i verdures


Ingredients
Pasta ( model caprici )
Cloïsses
Sípia
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Ceba
Pebrot
Api
Pastanaga
Tomàquet triturat
Un raig de vermut blanc sec

Preparació
Deixarem una estona les cloïsses amb aigua força salada perqué treguin la sorra que podi estar dins.

Tallarem la sípia a trossets petits i la saltarem uns minuts amb oli calent.

Farem un bon sofregit amb la ceba, api, pastanaga i el pebrot tot tallat petit, quan la verdura començi a agafar color, afegirem el tomàquet, quan estigui fregit i abocarem un raig de vermut blanc sec, la sípia i els cloïsses, condimentar al gust i deixarem reduir.

Mentre bullir la pasta seguin les instruccions del fabricant , quan aquesta estigui " al dente" li afegirem a la cassola del sofregir, remenar una mica i servir calenta.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

4 comentaris:

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...