TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 7 de març del 2013

Cloïsses saltades amb all amb aroma de vermut blanc sec



Un plat tant ràpid de preparar com de que desaparegui a taula.

Ingredient
Cloïsses fresques
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Alls 
Vermut blanc sec

Preparació
En primer lloc posarem les cloïses en aigua salada perquè escupin les restes de sorra que pugin tenir dins,
durant aproximadament una hora, després les esbandirem en aigua sota l´aixeta, escórrer i reservar.

Tallarem els alls sense pel a rodanxes i els sofregirem en oli calent, quan ja començin a agafar una mica de color afegir les cloïses, condimentar amb al sal i pebre al gust, donar.lis un parell de remenades , abocar un raig de vermut blanc sec que deixarem reduir, i llestes per menjar.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

10 comentaris:

  1. Uhmmm!!! Per sucar-hi pa!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. "Es... pectacular" enhorabona :) demà és un bon dia per fer-les ... m'has donat una bona idea !!

    ResponElimina
  3. Ja se'm fa la boca aigua, quina delícia, mmmmmm boníssimes.

    ResponElimina
  4. vaya delicia de almejas!!! se ven deliciosas!!!
    saludos

    ResponElimina
  5. m'agraden les cloïsses i m'encanta la teva recepta

    ResponElimina
  6. Quin bon sabor els hi dona el vermut. Es un començar i no acabar.
    Petons reina.

    ResponElimina
  7. Molt bones, nosaltres les cloïsses en les mengem com pipes, a l'olla no duren ni 5 minuts.
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. ¿Con vermut?, que original y que ricas quedarían.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...