TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 24 de desembre del 2012

Bon Nadal i un millor nou Any 2013







Des d´en Roc a la cuina, els nostres més sincers desitjos d´unes Bones Festes i un millor nou Any 2013.






Diumenge 30 de desembre, a les 18 hores a la Masia de Can Ratés,

única representació del PESSEBRE VIVENT DE SANTA SUSANNA, organitzat per l'Esbart Dansaire. 


Per 2 € l'entrada, podeu gaudir d'un espectacle que fan possible més de cent cinquanta persones i d'un got de xocolata calenta per fer passar el fred. Us hi esperem !!!



Aquest missatge pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimarts, 18 de desembre del 2012

Sorteig d´en Roc a la cuina



Resultados de la Once

17/Diciembre/2012

Número ganador: 52876 Serie: 0


Com que el número escullit (el 76, els dos últims números) no correspon a cap dels/les participants, hem decidit agafar només l'últim número, el 6.



01.- http://lasrecetasdemariantonia.blogspot.com.es/ Toñi
02.- http://cocinabetulo.blogspot.com.es/  Ana 
03.- http://rossgastronomica.blogspot.com.es/ Rosalia
04.- http://arcaderecuerdos.blogspot.com.es/  Titaniii
05.- http://cocinandoenmislares.blogspot.com.es/ Marisa

06.- http://milideasmilproyectos.blogspot.com.es/ Sofia

07.- http://labombolladelarciris.blogspot.com.es/ Marta
08.- http://lacocinadeluzmaria.blogspot.com.es/ Maria Luz
09.- http://cageles.blogspot.com.es/ 
10.-http://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/ Joaquina
11.-http://anyolcocina.blogspot.com.es/ Anyol
12.-http://aixoerainoera.blogspot.com.es/ Francisca






Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dilluns, 17 de desembre del 2012

17 de desembre 2012 Avui farem el sorteig d´en Roc a la cuina




Ja sé que m'he demorat una mica per fer el sorteig però és que hem estat molt embolicats amb la Fira de Nadal, que per cert ha sigut tot un èxit, moltes gràcies a tothom.

Aquesta nit será el sorteig , concidint amb el número de l'ONCE. aquí la llista de participants 
al sorteig d´en Roc a la cuina



01.- http://lasrecetasdemariantonia.blogspot.com.es/ Toñi
02.- http://cocinabetulo.blogspot.com.es/  Ana 
03.- http://rossgastronomica.blogspot.com.es/ Rosalia
04.- http://arcaderecuerdos.blogspot.com.es/  Titaniii
05.- http://cocinandoenmislares.blogspot.com.es/ Marisa
06.- http://milideasmilproyectos.blogspot.com.es/ Sofia
07.- http://labombolladelarciris.blogspot.com.es/ Marta
08.- http://lacocinadeluzmaria.blogspot.com.es/ Maria Luz
09.- http://cageles.blogspot.com.es/ 
10.-http://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/ Joaquina
11.-http://anyolcocina.blogspot.com.es/ Anyol
12.-http://aixoerainoera.blogspot.com.es/ Francisca

Moltes gràcies a tothom per ser aquí

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/


Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

divendres, 14 de desembre del 2012

Pastissos de llaminadures / Tió de Nadal

 

El Tió de Nadal és tradició arrelada a Catalunya i Aragó, consisteix en aplegar un tros de soca o branca gruixuda dies abans del dia de Nadal, portar-lo a casa, on se´l col.loca en un racó tapat amb una manta i el nens li donen menjar fins el dia 24 de Desembre, aquesta magica nit, cagará regals i llaminadures per tota la família.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Pastissos de llaminadures / Espelma de Nadal

 

Més idees per Nadal

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimecres, 12 de desembre del 2012

dissabte, 1 de desembre del 2012

Magdalenes farcides de codony


Ingredients per unes 15 peçes
( La messura per fer la massa serà l´envàs del iogurt )

1 iogurt natural o grec
3 de farina
1/2 d´oli d´oliva
1 1/2 de sucre
3 ous
La pell d´una llimona ratllada
1 pessic de sal
Codony tallat a trossos petits
Una culleradeta de llevat quimic ( Tipus Royal )

Preparació
Escalfar el forn a uns 190 º

Tamissar la farina amb el llevat i reservar.

Batre la resta d´ingredients menys el codony  fins que ens quedi com una crema, ara es el moment d´incorporar la farina, remenar fins que ens i quedi integrada.

Omplir les capsules de paper de les magdalenes fins a 3/4 del seu total i posar-li dins un tros de codony, cobrir de sucre per sobre si es desitja i enfornar uns 20 minuts, com sempre dependrà del vostre forn i la mida de les magdalenes.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...