TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 12 de novembre del 2012

Pa de pita amb ous ferrats, amanida i pernil


Ingredients
Pa de pita ( es compra envasat ) també es pot fer a casa
Ous ferrats
Enciam, escarola, capdells..... ( al gust )
Pernil salat
Oli
Sal

Preparació
Mullar els pans sota l´aixeta i posar-los al forn uns 10 minuts, veurem que ens queden inflats i cruixents, retirar, escapçar per un costat, obrir amb precaució de que no s´ens crenquin i farcir amb la amanida que haurem condimentat abans, els ous ferrats i el pernil  tallat  petit

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

13 comentaris:

  1. Fàcil i bo! Fa temps que no compro pa de pita... me'n vaig cansar de tan fer-ne. Ara potser hi torno, que això fa molt bona pinta!

    ResponElimina
  2. Susanna, I'm so glad you stopped by my blog. It brought me here to see the wonderful work you are doing here. Feel free to use the recipe for Chancay. In your post please note that the recipe originally appeared on About.com Have a wonderful day. Blessings...Mary

    ResponElimina
  3. Muchísimas gracias por la idea, porque sin duda esta receta caerá el próximo viernes, ya tengo los panes y no se me ocurría el relleno.
    Besinos

    ResponElimina
  4. Holaaaaaaa.... que super relleno tienen esas pitas, las tengo que probar!! :)

    Besos!!

    ResponElimina
  5. genial!! em quedo mil vegades amb aquest abans que el que venen! petons

    ResponElimina
  6. Jiji, una forma más que rica de rellenar el pan de pita... Un besote.

    ResponElimina
  7. Riquísimas estas pitas!! sencillas y muy españolas!!!
    un besazoooo

    ResponElimina
  8. Qué buena manera de comer pan de pita. Besos

    ResponElimina
  9. Oh, oh! M'agrada moltíssim el pa de pita. Des que el vaig descobrir a Egipte en sóc un fan. Aquests farcits són ideals per un sopar d'aquells ràpids. M´encanta!

    ResponElimina
  10. M'agrada el pa de pita farcit amb diferents ingredients. Amb l'ou ferrat ha de se per llepar-se els dits.
    Petons.

    ResponElimina
  11. Avui he fet aquesta recepta per sopar i m'ha encantat. Dins el pa de pita hi havia posat ou bullit, però mai fregit. Salut!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...