Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 12 d’octubre de 2012

Pinxos de gall d´indi amb encenalls de carxofa


Ingredients
Pit de gall d´indi
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de vi
Gingebre
Palets de fusta
Carxofes
Una cullerada de farina

Preparació
Tallarem a trossos no massa grossos el pit de gall d´indi i els anirem punxant a n´els palets de fusta per fer els pinxos, els col.locarem en una safata, els regarem amb oli d´oliva, vinagre, els condimentarem amb sal i pebre al gust, afegirem unes llesques de gingebre i els taparem amb film de cuina, els reservarem a la nevera, millor unes hores perquè la carn agafi sabor i es reposi.

Els cuinarem a la planxa o millor si tenim el luxe de tenir una petita barbacoa.

Mentre es cuinen els pinxos, fregirem en una paella amb abundant oli d´oliva les llenques o encenalls que hem fet amb les carxofes, que haurem passat per farina seca, escorrer sobre reixeta l´accés d´oli, i a taula falta gent, menjar calent.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...