TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

divendres, 5 d’octubre del 2012

Pa amb tomàquet i botifarra negra



Ingredients
Pa a llesques
Tomàquet de sucar
Sal
Oli d´oliva
Botifarra negra, ( si es feta de la carnisseria del poble, molt millor )

Preparació
Esparracar la botiffara i la pasarem uns minuts per la paella amb unes gotes d´oli.

Sucar el pa amb tomàquet, el regarem am un fil d´oli i el salarem ( o no ), untar amb la botifarra negra que ens ha quedat com una crema.

Acompanyar d´una bona amanida, tomàquet Cherry, bitxos....a de tot una mica

* Si o fem amb petites porcions de pa, ens serveix per aperitiu o canapés

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

6 comentaris:

  1. Mmmmmmm....

    M'encanta!, et puc ben assegurar que ho provaré i no tardaré pas massa!!!
    No se m'havia acudit mai... molt bona idea!!!
    Neus

    ResponElimina
  2. Que rico!!!!! nos pones esto a estas horas que hay hambre!! jajajaja :-)

    ResponElimina
  3. Que bo!!! T'hem vist a lestevesreceptes.com ens agrada el teu blog. Quan vulguis visítans som les www.quinabonapinta.blogspot.com ;)

    ResponElimina
  4. Ha de quedar molt bé en petites porcins per anar picant.
    Petons maca.

    ResponElimina
  5. ostres quin entrepa mes català!! me l'apunto!! petons

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...