TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

divendres, 19 d’octubre del 2012

Magdalenes de xocolate blanca




Gairebé tots els caps de setmana preparo alguns pans i aprofitant que el forn està calent sempre cau alguna cosa més, pizzes, coques, ... les magdalenes estan gairebé sempre en el "ordre del dia", ja que a casa com sempre dic són molt "magdalaneros ", aquesta recepta és d'una col · lecció de rebosteria que ha començat fa poc, vaig baixar la quantitat de sucre, ja que a casa amb menys passem, queden molt saboroses.

Les unes les vaig deixar " al natural  " i les altres s´han vestit de gala (amb monyo) com diuen a casa.

Ingredients

250 grams de mantega a temperatura ambient
100 grams de sucre
4 ous
250 grams de farina de rebosteria
1 cullerada petita de llevat químic ( tipus Royal)
100 grams de xocolate blanca ( aprox. ) be ratllada, a trossets o de la que venen en perletes
unes cullerades de llet
1 cullerada petita de vainilla ( opcional)

Preparació
En primer lloc posarem el forn a 190ª

Barrejar la mantega tova amb el sucre i la vainilla, fins que ens quedi com una pomada, ara afegirem els ous d´un en un,  fins que quedin incorporats a la massa, tot seguit la farina que ja tindrem tamisada juntament amb el llevat, si veiem que ens queda molt espessa i afegirem unes cullerades de llet.

Posarem una mica de la massa a cada motlle ( que ja tindrem preparats amb antelació ) ara una capa de xocolate blanca  ( ratllada,  a trossets o en perletes) i cobrir amb una altre capa de massa, es molt important només omplir els motlles a 3/4 de la seva capacitat, doncs en coure augmentaran el seu volum.

Fornejar uns 25 a 30 minuts ( dependrà del forn, el tamany...)

Refredar sobre una reixeta.

* Com he comentat,  una part de les magdalenes s´han vestit de Gala, banyades de xocolate desfeta al bany maria i empolaides de color per anar de festa.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

23 comentaris:

  1. Bien ricos se ven… aunque yo mejor ya voy mirando a otro lado

    ResponElimina
  2. Hola,
    Me llevo tu receta con tu permiso...me parece deliciosa.
    Un besito.

    ResponElimina
  3. Últimament a casa també en fem setmanalment, és una manera d'esmorzar dolç, i fer-les amb companyia encara millor!!

    ResponElimina
  4. Me gusta mucho Susanna, si mi hijo estuviera en tu casa ni tiempo te daba ha hacer La foto. Bss.

    ResponElimina
  5. Sussana,se ven riquisimas,
    me llevo una de cada.
    Aprobecho para felicitarte por tantisimas visitas y me llevo el logo del concurso para ponerlo en mi blog.
    Mil besotes

    ResponElimina
  6. Susanna, com no sabria quina és la més bona ......... em quedo amb les dues

    ResponElimina
  7. M'agraden totes: les del vestit de cada dia i les del diumenge!

    ResponElimina
  8. Què bones Susanna! M'agrada molt la xocolata blanca! Petonets!!

    ResponElimina
  9. Uuuuuuummm, deliciosas te han quedado...Y que bonitas.
    Gracias por compartirlas.

    Un saludo y buen finde

    ResponElimina
  10. Essas madalenas ficaram bem lindas.
    Bom fim de semana
    bjs

    ResponElimina
  11. Que ricas se ven!!! tendré que probarlas hacer con el chocolate blanco
    Besos

    ResponElimina
  12. Holaaaa, oh Susanna, no ha funcionado el traductor, y, aunque no he entendido la receta desdeluego las fotografías hablan por si solas. Que aspecto tienen más bueno!
    Un besooo

    ResponElimina
  13. Molt bona pinta tenen aquestes magdalenes cassolanes i les del "monyo" t'han quedat molt xules.
    Petons.

    ResponElimina
  14. Jo niña que pinta tienen, pa'chillarle de alegría y todo, me encanta como te quedaron, besitos

    ResponElimina
  15. han d'estar ben llamineres! m'anirien molt bé per esmorzar avui! petons

    ResponElimina
  16. Qué buenas te han quedado con el choco blanco, así no las he preparado nunca y te cojo la idea y un para para el desayuno jajaja

    besos guapa

    ResponElimina
  17. ummmm... que ricas estas magdalenas. aunque las segundas se ven bien bonitas, yo en este caso me quedaría con las primeras. Tienen que estar deliciosas!!!

    ResponElimina
  18. Pues la verdad yo no soy capaz de resistirme a unas magdalenas. Me apunto, espero que todavía queden. Un besote.

    ResponElimina
  19. Quins esmorzars mes bons que teniu a casa teva les magdalenes son una temptació boníssima.

    ResponElimina
  20. Muy ricas y deliciosas, la decoración es muy bonita. Besos!!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...