Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 28 d’octubre de 2012

Com estofar ceba en un tres i no res...


La ceba, ingredient quasi indispensable a la nostre cuina, a més de tenir moltes propietats, és rica minerals com calci, magnesi, coure, ferro iode, fòsfor, potassi, i vitalines A,B,C i E

Es un gran desinfectant per la sang, sobretot si es menja crua, es protectora de malalties infeccioses, entre altres..., la sopa de ceba menjada amb frequüència alleujera el reumàtisme..




Hi ha ocasions que necessitem ofegar una gran quantitat de ceba, bé sigui per fer truites, cassoles, pizzes, coques ... i per a això hem d'invertir una bona estona ja que ha de quedar tova però no sofregida, aquesta és la meva proposta .....i funciona


Tant fàcil com tallar la ceba a "juliana" o sigui a tiretes, la posem en un recipient apte per a microones amb una mica d´aigua  i la cobrim amb film , la cuinem uns minuts, el temps dependrà de la quantitat de ceba i de l´aparell, en un tres i no res, ens queda toveta, ja sigui per un guisat o per daurar....estalviem bastant temps a la cuina que podem aprofitar mentre per un altre menester.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...