Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 5 d’octubre de 2012

Aletes de pollastre al aroma de tòfona


Ingredients
Aletes de pollastre
Una tòfona
Sal
Pebre
Oli d´oliva

( Per acompanyar )
Ceba, pebrots, alls

Preparació
Posarem a macerar tota la nit a la nevera, les aletes de pollastre  amb sal, pebre, tòfona i oli d´oliva.

Les fregirem amb abundant oli que li aferirem el de macerar, fins que ens quesin cruixents.

Es pot acompanyar de ceba, pebrot i alls, saltats a la paella amb una mica del mateix oli de fer el pollastre

* La tòfona es tot reservar amb oli per una altre vegada, o laminar-la per sobre el pollastre fregit.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...