TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dissabte, 5 de novembre del 2011

Cigrons amb sípia emborratxats en cava

 













Ingredients
Cigrons bullits ( poden ser de pot)
Sal
Pebre
All i julivert picats
Sípia
Cava
Alls
Tomàquet fregit
Oli d´oliva

Preparació
Tallar la sípia a tires i sofregir amb oli calent junt amb els alls tallats per la meitat però sense treure la pell, afegir-hi els cigrons escorreguts i deixar daurar una mica, desprès  el tomàquet fregit , all i el julivert picat, remenar uns minuts i regar amb cava , just que quedin coberts, condimentar amb sal i pebre , deixar reduir el cava .

Es un plat que si es fa amb antelació i es deixa reposar, augmenta el seu sabor, això si, servir calent.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

7 comentaris:

  1. Susanna j'adore ce plat il doit être délicieux, j'adoreeeeeeeeeeeee

    ResponElimina
  2. Susanna...........¡¡¡¡espectalucar!!!!! com m'agaraden.

    ResponElimina
  3. Ideal per quan ens sobra cava. Ha de ser un guisadet deliciós!!!
    Petonets guapa

    ResponElimina
  4. Buenas tardes Susana. Un plato de legumbres con sepia sensacional y con el cava todo un lujo para el paladar, una excelente y original combinación.
    (Buen fin de semana)
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  5. Una recepta sencilla, però amb el cava es converteix en festiva.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Hem deixes bocabadada , quina recepta mes curiosa, segur que es per llepar-se els dits, mira jo avui mateix tinc macarrons amb sèpia, està molt bona.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...