Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 11 d’octubre de 2011

Truita d´albergínies


Ingredients
Albergínies,
1 cullerada de farina,
Oli d´ oliva,
Ous
Sal

Preparació
Tallarem les albergínies  a rodanxes molt primes i la posarem en una safata amb aigua i la cullerada de farina, deixar reposar mínim 1/2 hora ( perdrà  tota la seva amargor i ens quedarà molt blanca )

Assecar-la i la passarem uns minuts per una planxa que ja tindrem molt calenta i untada amb unes gotes d´ oli d´ oliva, quan agafi una mica de color retirar i reservar.

Batre els ous, i afegirem les rodanxes de albergínia, salar al gust, només ens maca fer les truites amb oli molt calent.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog    http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...