Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 13 d’octubre de 2011

Rotllets de pasta filo farcists d ´albergínies i salsitxes
















Ingredients
Pasta fil-lo,
1 pot petit de tomàquet fregit,
Sal,
Albergínies,
Salsitxes de porc, pollastre o gall dindi,
Oli d´ oliva,
1 Raig de vermut rosso,
1 cullerada grossa de farina ,

Preparació
En primer lloc tallarem les albergínies al través ( a lo llarg )  i ben primes , si tens una maquina de tallar embotit, va molt be i queden tots els talls amb el mateix gruix,  els posarem en una safata amb aigua i la farina desfeta, deixar reposar una hora mínim, ( no es necessari posar-hi sal), ens quedaran blanques i perdran la amargor.

Mentre en una paella fregirem les salsitxes amb oli d ´oliva, quan agafin color li afegirem el raig de vermut rosso i deixarem reduir , finalment el tomàquet fregit, barrejar i apagar el foc.

En una planxa molt calent i només untada amb unes gotes de oli de oliva i farem les albergínies a la planxa.

Tallarem uns rectangles de pasta filo i amb un pinzell untat amb oli d´ oliva, la envernissarem pels dos costats per hidratar-la , en una punta i posarem una o dues peçes de albergínia dependrà de la mida, i desprès un tros de salsitxa i salsa de tomàquet, enrotllar i tancar les puntes.

Posar al forn que ja tindrem calent a uns 190 graus, uns 10 minuts, ( segons la mida dels rotllets), també es poden fer fregit, al gust del comensal.

Servir calents amb companya de una bona amanida verde

Bon Profit

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets -Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...