Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 16 d’octubre de 2011

PINXOS DE POLLASTRE I MUSCLOS


















Ingredients
Pit de pollastre tallat a llesques primes
Musclos sense closca
Farina de tempura
Pa ratllat ( es pot  fet a casa amb pa torrat )
Sal
Pebre
Oli de gira-sol per fregir
Palets de fusta o metall per preparar els pinxos

Preparació
Sempre el primer que tenim que fer es preparar la tempura, tan fàcil com barrejar farina i agua molt freda, fins que no quedin grumolls i tingui una textura lleugera, reservar mentre a la nevera.

Agafarem les llenques de pit de pollastre i les tallarem a tires, condimentar amb sal i pebre al gust.

Muntarem els pinxos, començarem amb un musclo , desprès amb una tira de pollastre que anirem clavant fen onades en el palet, repetir amb un altres musclo.......i així tants com volem.

Mentre posar l´oli de gira-sol al foc, per s´escalfi.

Passar els pinxos per la tempura desprès pel pa torrat i ratllat , i cap a la paella fins que estiguin daurats,escórrer  sobre una reixeta i servir calents, es poden acompanyar de una bona amanida.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets ,Susanna





Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...