Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 14 d’octubre de 2011

Flam d´ous i melindros
















14 D´OCTUBRE EL 2011, 15 ANYS DEL DIA MUNDIAL DE L´OU
Aquesta es la meva petita aportació en el seu honor

Ingredients
1 litre de llet
6 ous
100 grams de sucre
1 pell de llimona
1 branca de canyella
Melindros
llet extra  ( per sucar els melindros )

Preparació
Agafarem la meitat de la llet i la posarem al foc amb la pell de la llimona + sucre + canyella, deixarem que bulli, retirar el foc ,colar-la i afegirem la resta de llet freda i els ous batuts.

En una safata que sigui apta per anar al forn i posarem tot al voltant i en el fons els melindros sucats amb llet extra per hidratar-los , tot seguit em precaució i abocarem el preparat del flam, si els melindros del fons es mouen  una mica no passa res.

Fornejar en el forn que ja tindrem escalfat a uns 190 graus, al bany maria, a prop de 50 minuts ( dependrà del forn i del tipus de safata ,  fer especial atenció )

Deixar refredar i posar a la nevera, doncs fred esta molt  més bo,..al moment de servir , si es desitja, es pot espolsar de sucre i cremar-lo.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...