Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 6 d’octubre de 2011

Carbassó i les seves flors amb tempura

















Ingredients
Carbassons tendres,
Sal,
Flors de carbassó ( que encara estiguin tancades),
Farina de tempura,
Aigua molt freda,
Oli de gira-sol per fregir,

Preparació
En primer lloc agafarem la farina i l´aigua freda i formarem una pasta que ens quedi amb una textura lleugera ,  reservarem a la nevera mentre preparem els carbassons.

Tallarem els carbassons en forma de bastonets , sense treure la pell i salarem.

Rentar amb molta cura les flors de carbassó sota la aixeta, per no trobar-nos desprès alguna formiga dins.

Posar l ´ oli a escalfar , mentre banyar les flors de carbassó per la tempura , un cop estigui calent fregir uns instants i escórrer sobre una reixeta , salar les flors un cop fregides, desprès fer el mateix amb els bastonets de carbassó

Queden molt cruixents i gens greixosos

* Les flors també es poden farcir amb formatge, pernil dolç, etc...abans de posar-les a la tempura

Bon profit !

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi- petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...