TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 6 d’octubre del 2011

Carbassó i les seves flors amb tempura



















Ingredients
Carbassons tendres,
Sal,
Flors de carbassó ( que encara estiguin tancades),
Farina de tempura,
Aigua molt freda,
Oli de gira-sol per fregir,

Preparació
En primer lloc agafarem la farina i l´aigua freda i formarem una pasta que ens quedi amb una textura lleugera ,  reservarem a la nevera mentre preparem els carbassons.

Tallarem els carbassons en forma de bastonets , sense treure la pell i salarem.

Rentar amb molta cura les flors de carbassó sota la aixeta, per no trobar-nos desprès alguna formiga dins.

Posar l ´ oli a escalfar , mentre banyar les flors de carbassó per la tempura , un cop estigui calent fregir uns instants i escórrer sobre una reixeta , salar les flors un cop fregides, desprès fer el mateix amb els bastonets de carbassó

Queden molt cruixents i gens greixosos

* Les flors també es poden farcir amb formatge, pernil dolç, etc...abans de posar-les a la tempura

Bon profit !

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi- petonets Susanna

37 comentaris:

  1. noia d'on treus les flors???? jajaja que jo en vull jajaja han d'estar molt bones.petons guapa

    ResponElimina
  2. Hola Agnés, guapa tu

    jo tinc la gran sort que son del hort de casa de la meva mare,...però si vas directament al pagès segur que en trobaràs,o pots encarregar-les a la teva verdulera... ja saps que en aquesta zona es força complicat de trobar-les al mercat, doncs els restaurants les acaparen ràpid....això si estàn de 10x10

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  3. Hola Susanna, quines ganes tinc de tastar aquestes flors alguna vegada, però aquí no arriben, deuen ser boníssimes oi?
    I el carbassó tan tendre deu estar per menjar i menjar sense parar.
    Estàs millor?
    Petons reina.

    ResponElimina
  4. Hola Anna, guapa tu

    la veritat es que com acabat de collir del hort,...res de res....

    ja saps que el meu fill no li agraden les coses verdes, i en canvi d´això si que en menja,.....ole, ole

    del tema ....al final tindré que passar pel quiròfan...quan en tingui més noticies et trucaré


    mentre mil petonets Susanna

    ResponElimina
  5. Hola Susana, saludarte ante todo y felicitarte por este riquisimo plato...fijate que aún no me atrevo con ésta técnica japonesa defreir...con lo que me gustan las comidas orientales.
    A ti te sale de maravilla....
    Un beso preciosa

    ResponElimina
  6. Hola CArmen Rosa, guapa tu

    cada vez que voy a Barcelona y paso por delante del Museo Maritimo, me acuerdo de ti y de tu abuelo,...tengo pendente de entrar...y si me dejan haré unas fotos y te las paso...

    En cuanto a la harina de tempura cuando la pruebes no usarás otra, por lo crujiente, y NADA aceitoso que queda todo,.......por cierto según leí no se donde parece ser que esta harina y este sistema de freir fué llevado a Oriente por unos frailes portugueses y fué tal su exito que lo tomaron como suyo

    La firma Santa Rita la tiene muy buena por cierto

    mil,mil, mil, petonets Susanna

    ResponElimina
  7. Hola Federica, estimada i guapa tu

    la veritat es que queden molt bons....hummmm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  8. Hola Susanna!! M'encanten les flors de carbassó, quina cosa més fina i bona! T'han quedat ben cruixents!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  9. Ja em diràs quand, a veure si així et recuperes del tot.
    Un super petó guapa.

    ResponElimina
  10. Hola SAndra, guapa tu

    la veritat es que son tant bones, la pena es que no sempre en pots aconseguir,..

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  11. Susanna, me alegra mucho verte publicar, tu plato tiene una pinta riquísima, aunque nunca las haya comido, ánimo niña.........saludos paco

    ResponElimina
  12. ¡Qué buenas deben estar esas flores!
    Buen día

    ResponElimina
  13. M'encanten les flors de carbassó!!! Jo, les vegades que n'he aconseguit les he farcit amb recuit de Fonteta. Queden delicioses!!! El carbassó aixó també ha d'estar molt bo...
    Petonets guapa

    ResponElimina
  14. Hola Catieu, guapa tu

    Amb recuit que bo, m´encanta la proposta,..

    la pena es que no es massa façit de aconseguir-ne, jo en tinc sort que a casa es a pagès, anoto la teva idea

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  15. ¿podés creer que hasta el momento no he probado las flores del calabacín? es que no es fácil de conseguir a no ser que tengas tu propia huerta... :o(

    ResponElimina
  16. Hola SOle estimada i guapa tu

    Que tal ?, como estás ?,..

    pues si la verdad es que un poco dificil es, al menos en mi zona, pues los restaurantes las acaparan todas, pero tengo la suerte que mi madre vive en el campo y tiene su pequeño huerto, todo un luxe, este año ha sido muy bueno, en calabacines, tomates, berenjenas,...y que gustazo que te digan...toma un cesto y tu misma escoge lo que más te guste...no tiene precio..


    cuidate mucho, mil petonets Susanna

    ResponElimina
  17. Hola Sr. Paco, guapo

    moltes gràcies pel comentari, doncs si em d´animar-nos, encara que costa molt,...es tot tant complicat, sort que quan em poso a la cuina, per una estona tota la resta del mon es fons, em marxen les " capbories" i disfruto tant, encara que sigui fen un ou ferrat

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  18. Hsce siglos que no como estas flores, pero es que comprarlas en el supermercado es tristisimo, no crees? petons, Alex

    ResponElimina
  19. Hola Alex, guapa tu

    tengo la gran suerte que son recogidas del huerto de mi mamá, todo un luxe,....esto no tiene precio y están divinas, en mi zona es muy dificil de encontrarlas en el mercado, pues los Restaurantes las compran todas...

    Mil petonets maca, SUsanna

    ResponElimina
  20. Sempre que en veig les vull fer questes flors de carbassó!, tenen un aspecte fantàstic. Una abraçada! (ja t'enyorava,eh?)

    ResponElimina
  21. Hola Mercè estimada i guapa tu

    Jo també a vosaltres saps?,..però no tenia esma de res al arribar al vespre,...i aquesta feina es fa per gust , per amor,...no per obligació,...i no podia amb la meva anima...

    aniré posan tot al dia, perquè cuinar he cuinat molt,...es la meva valvula " d´escape"...je,je

    mil petonets maca, SUsanna

    ResponElimina
  22. Hola reina, quan de temps...........M'alegro que tornis i amb quina recepta més bona.

    Un petonet i no triguis tant en publicar.

    ResponElimina
  23. Hola M.José, guapa tu

    je,je, mil gràcies per la teva visita

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  24. Susanna, quina alegria!!! Feia temps que em preguntava que no et veia publicar... m'en alegro moltissim de "veure't"!!!!
    Una recepta deliciosa!!! Quina sort, poder gaudir de l'hort..
    Un petonas preciosa
    Sònia

    ResponElimina
  25. Hola Sònia estimada i guapa tu

    que tal ?,...estic molt contenta de la teva visita, a veure si arrenquem de nou

    mentre mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  26. Qure bueno ..hace infinidad de tiempo que no tomo las flores del calabacin ..por aqui ni se huelen ..las tengo que coger de mi cosecha ..pero claro estropeo el calabacín. En Italia se comen frecuentemente y mi abuelo las pedia a los labradores de las huertas ..y así se sacaba el gusanillo .besos MARIMI

    ResponElimina
  27. Veig que tornes a donar guerra!! :)
    Fantàstic, com més serem més riurem :)

    ResponElimina
  28. Hola Oscar estimat i guapo tu

    je,je, doncs si intentarem posar-nos al dia, i seguin compartin receptes...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola GArlutti, guapa tu

    pues es lo que tiene que si no tienes huerto o algún payes que puedas sobornar,...es bastante dificil, al menos en mi zona pues si vas a Mercabarna (Barcelona ) mercado central, normalmente son reservadas directamente para los restaurantes....

    Pero están tant ricas,...

    Mil petonets Susanna

    ResponElimina
  30. Jo no n'he provat mai, però m'han dit que son bonísimes

    ResponElimina
  31. Hola Marta estimada i guapa tu

    doncs la veritat es que valen la pena, i cuinades així esan de luxe

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  32. Nunca he probado las flores de calabacin y siempre que las veo me llaman un montón la atención, para el año que viene, cuando vuelvan los calabacines a la huerta tendré en cuenta el comer las flores, un beso

    ResponElimina
  33. Les flors amb tempura son boníssimes i si les fas farcides encara mes
    Et trobava a faltar, menys mal que ja tornes per aquí.
    Petons

    ResponElimina
  34. Hola Sion estimada i guapa tu

    moltes gràcies per anyorar-me, doncs si, a veure si ja agafem de nou el ritme,....jo també trobava a faltar a la meva familia "bloguera"...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  35. Hola CArmen, guapa tu

    seguro que cuando las pruebes te arrepentirás de no haberlo hecho antes, je,je, que ricas, y si las rellenas, hummmm

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  36. Les flors amb tempura son boníssimes i si les fas farcides encara mes
    Et trobava a faltar, menys mal que ja tornes per aquí.
    Petons

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...